Ana SayfaPiyasaUzmanlar Moody's'in kararını değerlendirdi---

Uzmanlar Moody's'in kararını değerlendirdi

4 / 4
Uzmanlar Moody's'in kararını değerlendirdi
25 Eylül 2016 - 13:01 www.borsagundem.com

HÜKÜMETİN YANITI

Binali Yıldırım: Tarafsız değil

Türk ekonomisi üç beş tane değerlendirme kuruluşunun raporlarına göre hizaya geçecek bir ekonomi değildir. Bu değerlendirmelerin açıkçası tarafsız olduğunu düşünmüyoruz.

Şimşek: Reformlara devam

Reyting kuruluşlarına vereceğimiz en iyi cevap yapısal reformları daha da hızlandırmak, mali disiplini korumaktır. Durmak yok, reformlara devam.

Canikli: Tedbirleri görmedi

Yatırımlar için en büyük engel olan faiz düşüşü hızlandı. Yatırımcılar için tarihimizin en büyük teşvik sistemi yürürlüğe girdi. Moody’s tedbirleri görmedi ya da görmek istemedi.

Zeybekci: Bozulma yok

Moody’s’in iddiasının aksine özel sektör ve kamu kesiminin dış finansman koşullarında herhangi bir bozulma yaşanmıyor. Piyasa dostu uygulamalara devam edeceğiz

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BENGİN26 Eylül 2016 09:16

    UZMANLAR TÜM BELGELERİNİ YAKMASI LAZIM. TV DEKİ YORUMLARDA KESİN NOT İNDİRİMİ OLMAYACAĞINI SÖYLÜYORLAR. UZMANLAR HERŞEYİ ÇOK BİLİYORSA KENDİLERİ İŞLEM YAPSINLAR . KÜÇÜK YATIRIMCIYA BU BİLGİLERİ VERMELERİNE GEREK YOK. KENDİLERİ ZENGİN OLSUN.

  • ortam25 Eylül 2016 18:46

    ortam normal değilse açıklama nasıl olsun

  • melih demir25 Eylül 2016 15:56

    ilk iş şirket yönetimlerini ele geçiren vergi kaçaklı mali bilanço üreticileri yöneticileri denetlemek lazım bakalım neler yapacvaklar..