Ana SayfaKulisKazandım ama çok kaybettim, Borsa Okulu'na geldim---

Kazandım ama çok kaybettim, Borsa Okulu'na geldim

6 / 6
Kazandım ama çok kaybettim, Borsa Okulu'na geldim
28 Mart 2014 - 14:10 www.borsagundem.com

BİZ SON DERECE MEMNUNUZ, GURUR DUYUYORUZ

SPYD Başkanı, Borsa Okulu eğitmeni Arif Ünver

Borsagundem.com- Hocam, kaçıncı dönem bu?

-4. dönem oldu.

-Nasıl geçiyor eğitimler, katılımdan memnun musunuz?

-Öncelikle bu eğitime gelenler çok önemli benim için. Ortalama eğitim süresi 6.5 yıl olan bir ülkede insanların vakit ayırıp bu eğitime gelmeleri son derece sevindirici bir durum.  Sonuçta profili görüyorsunuz, doktorlar var, hakimler var, öğretmen, mühendis var. Son derece önemli bu insanların buraya gelmesi. Bunun daha geniş kitlelere yayılması lazım. Ayrıca bizim eğitimimizde anlattıklarımız Türkiye’deki sistemle entegre edilerek, gerçek bir yatırımcı, bilinçli bir yatırımcı yetiştiriyoruz.

-Gelen yatırımcıların eğitimden sonra tepkileri nasıl?

-Bize genel söylenen şu;  eğitimin adı Borsa Okulu Eğitim Okuryazarlığı eğitimin adı ama bu adın hafif kaldığını söylüyorlar. Çünkü biz burada analiz yöntemlerinden tutun, genel muhasebeye, mevzuat kısmından tutun anlatmadığımız konu yok. Ve buradaki eğitmenler, 20 seneden fazladır bu işin içinde uzmanlaşmış insanlar. Bu bir başarıdır, biz gurur duyuyoruz ve son derece memnunuz. Sadece analiz yöntemleri anlatılarak bilinçli yatırımcı yapılamıyor. Para kazanmayı kimse taahhüt edemez, biz bir şirkete ortak olurken nelere bakılması gerektiğini öğretiyoruz. Piyasalarda bilinçli yatırımcı ne kadar artarsa fiyatlar daha gerçekçi olacaktır ve tasarruf sahiplerinden rant sağlayanlar da otomatikman bu sistemin dışına atılacaklardır. (FOTOĞRAFLAR: GÖKHAN TAŞÇI)

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doktor kardeş arazi iyi olacak28 Mart 2014 16:44

    doktor kardeş taşa toprağa nerde yatırım yapacağını iyi araştırsa parayı 3'e 5'e katlar.mesela 3 köprü güzergahı özellikle ağvayı araştırsın derim,borsada ise 2014 zor yıl bilanço karları düşecek kanımca banka karları da muhtemelen zayıflar,yabancı gazıyla giden 3-5 finans hissesiyle borsa olmaz yaza girmeden borsalarda devrilmalar başlar yaz durgunluğuna girmeden borsalardan kaçan kurarır bana kalırsa bu yıl çok daha zor geçecek.