Ana SayfaPiyasaKoç ve Sabancı borsa için ne dedi?---

Koç ve Sabancı borsa için ne dedi?

4 / 4
Koç ve Sabancı borsa için ne dedi?
26 Eylül 2014 - 07:25 www.borsagundem.com

Şirketler için öğretici

Halka arza hazırlık sırasında geçen süreç zorlu olsa da şirketler açısından oldukça öğreticidir. Bu sayede şirketler iç süreçlerini, organizasyonel yapılarını ve esas faaliyetlerindeki verimliliği değerlendirme fırsatını bulurlar. Biz Sabancı Topluluğu olarak 11 şirketimizle Borsa İstanbul’da bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde Topluluğumuzun diğer şirketlerinin de  halka arzını planlıyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • berk26 Eylül 2014 23:09

    borsada , ağızlarıyla konuşarak yön verenlere büyük cezalar getirilmeli, gerek forumlarda gerekse twitter veya facebook hesaplarından , bugün büyük düşüş bekliyorum diyen ahkam kesenlere spk da büyük ceza kesmeli, bunlar borsaları ağızlarıyla oynatıyorlar milleti yönlendiriyorlar. haliyle adamın istediği yönde harekt etmiş oluyor ,sonra diyorki ben dememişmiydim.. spk bunlara ağır cezalar getir.

  • aziz26 Eylül 2014 16:46

    bursa yönetimi çok çirkin ve pis borsada heyecan yok kazandıran hisse yok zaten azıcık biri çıksa spk peşine düşüyor borsaya giren elindekini kaybeder kazandım diyene iki katını veriyorlar

  • ben çoktan tl'ye açıldım bile.26 Eylül 2014 13:58

    tamam artık borsadan kaçma zamanı gelmiş demektir.zaten para girişi yok küllüyen bitecek demektir.

  • Mağdur Vatandaş26 Eylül 2014 09:57

    Borsaya girmekten bahsediyorlar. Vaillant Demirdöküm'ü basa basa 4'te birine indirdi ve borsadan çıkaracağım diyor. SPK dur demezse bittik.

  • burakyilmaz26 Eylül 2014 08:36

    Haklısın sayın Sabancı; şirketler için fırsat; sizin sahip olduğunuz şirketler tam yabancılar için fırsat; TKNSA'yı 7 liralardan yabancıya arz ettniz; nerdeyse tüm aracı kurumlar 14-15tl hedef koydular; sonuç ne: yabancılar TKNSa'yı biz küçük yatırımcıya 12 tl ye arz ettiler, şimdi kaç lira 8tllerde, Biz fotografınızdaki gibi gülemiyoruz..