Ana SayfaGündemLiselilere evlilik vizesi çıktı---

Liselilere evlilik vizesi çıktı

4 / 10
Liselilere evlilik vizesi çıktı
07 Eylül 2013 - 14:51 www.borsagundem.com

ORTAÖĞRETİM KURUMLARININ KURULUŞU
Ortaöğretim kurumları, ortaokul veya imam-hatip ortaokulu üzerine öğrenim süresi dört yıl olan yatılı veya gündüzlü olarak eğitim ve öğretim veren kurumları olarak tanımlandı. Bu kurumlar; Fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, Anadolu liseleri, Anadolu öğretmen liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri, Anadolu imam-hatip liseleri ve imam-hatip liseleri, meslek liseleri, teknik liseler, Anadolu meslek liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, Anadolu teknik liseleri mesleki ve teknik eğitim merkezleri ile ortaöğretimin genel lise, imam-hatip lisesi ve mesleki ve teknik ortaöğretim programlarını tek yönetim altında uygulayan çok programlı liselerden oluşacak.
Sosyal bilimler liselerinde hazırlık sınıfı açılacak; ayrıca Bakanlıkça uygun görülen diğer ortaöğretim kurumlarında da hazırlık sınıfı açılabilecek. Ortaöğretim kurumlarının açılması, kapatılması ve ad verilmesine ilişkin usul ve esaslar Bakanlıkça belirlenecek.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mahmut07 Eylül 2013 15:33

    Açık öğretim lisesine çoktandır evli öğrenciler kayıt yaptırıyor. Lütfen okumadan anlamadan haber yapmayın,yeni yönetmelikte Evli öğrencilerin örgün eğgitimle ilişkisi kesilir yazıyor.