Ana SayfaSpor"O kupa müzemize gelecek"---

"O kupa müzemize gelecek"

2 / 4
O kupa müzemize gelecek
08 Aralık 2012 - 16:56 www.borsagundem.com

Başkan Şener'in konuşması
Bazı üyelerin eleştirilerin ardından konuşan kulüp başkanı Sadri Şener, eleştirileri dinlediğini ve her zaman bunlardan faydalanmayı düşünen biri olduğunu belirtti.
Şener, üyelerin eleştirisinde katılmadığı iki hususun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, avukatsız olarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gittiğimizi söyledi. Gittiğimiz avukat devlet memuru olduğu için karelerde ve gazetelerde çıkmadı. İstanbul Üniversitesi'nde görevli Doçent Doktor Burak Gemalmaz ile birlikte gittik. Bu konuda Türkiye'nin sayılı hocalarından biri. O konuda hata yaptığımı düşünmüyorum."
Şener, bir diğer konuşmacı Metin Atasoy'a da cevap vererek, "Atasoy, TS Clup Mağazası ile ilgili ciro miktarını söylediğimi, cironun karı olmadığını söyledi. Yılda 14 milyon ciromuz var yakaladığımız. Bunun 20'ye çıkartılması peşindeyiz. TS Clup yüzde 35 kar etse yılda bir futbolcu alıyor. Bu mağazalar bu hale geldi" diye konuştu.
Trabzonspor'un borç miktarına değinen Şener, şöyle devam etti:
"Eğer gelirleriniz sağlamsa 120, 130, 150'den, borçtan çekinmeyin. 5 yılda her göreve geldiğiniz de 'duvara ne zaman vuracak' denildi. Bu duvara vurmaz. Fakat oturarak da olmaz. Devamlı projeler üreterek olur. 5 yıl içinde hayata geçirdiğimiz projelerden gelirler oldukça yüksek. Yayın gelirleri de yükseliyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)