Ana SayfaSpor"O kupa müzemize gelecek"---

"O kupa müzemize gelecek"

4 / 4
O kupa müzemize gelecek
08 Aralık 2012 - 16:56 www.borsagundem.com

"Kupa müzemize gelecek"
Sadri Şener, şike sürecine ilişkin de üyelere bilgi vererek, şu ifadeleri kullandı:
"En son biz Futbol Federasyonu'na tescilin iptali yönünde tekrar başvurduk. Doğal olarak federasyon yönetimi reddetti, tahkim otomatikman reddetti. Gerekçeli karardan sonra 20 günlük bir süremiz var Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) gitme konusunda. O süre başladığı zaman CAS'a gideceğiz. CAS'a UEFA Disiplin Kurulu'ndan karar çıktıktan sonra gidebiliyorsunuz ama bizim orada avukat arkadaşlarla yaptığımız görüşmeler sonrasında Disiplin Kurulu'ndan karar çıkmadan CAS'a müracaat edebilir hale çalışmalarımızı getirmeye çalışıyoruz."
Bazı şeyleri toplum önünde açıklayamadıklarını dile getiren Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
"CAS sürecinden sonra olumlu sonucu alacağımızı, kupayı Trabzonspor'un müzesine getireceğimize yürekten inanıyorum. Bundan en ufak şüpheniz olmasın. Yukarıda tanrı var. Vicdanen 'Fenerbahçe şike yapmamıştır' diyen biri de yoktur. Fakat mücadele veriyoruz, geri dönmeyeceğim.
Kulüp başkanlığını da bıraksam o konudan geri dönmeyeceğim. Bunu merak etmeyin. Bu kupayı Trabzonspor müzesine hep beraber koyacağız. Fakat bu süreçte hatamız olabilir. Avrupa'ya taşınmış bir süreç. UEFA Disiplin Kurulu kararı uzatıyor, veremiyor. Bunun da bir sebebi var. Sonunda UEFA 2020 Avrupa Şampiyonası'nı ülkelere, şehirlere dağıtacak. Sonuçlardan biri oldu. İnşallah başka sonuçlar çıkmaz."
Şener, Trabzonspor'un 5 kuruşunu kimsenin yiyemeyeceğini belirterek, "Trabzonspor borsaya açık bir kulüptür. Kimseye Trabzonspor'un 5 kuruşunu yedirmem. Bana güvenin" diyerek sözlerini tamamladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)