Ana SayfaSporArda Güler Real Madrid'e rekor kırdırdı---

Arda Güler Real Madrid'e rekor kırdırdı

3 / 10
Arda Güler Real Madrid'e rekor kırdırdı
08 Temmuz 2023 - 21:18 www.borsagundem.com

İmza töreni sonrası genç yıldızla otelde buluşan Marca muhabiri Ricardo Fernandez, 18 yaşındaki milli futbolcumuzla ilgili gözlemlerini ve İspanya'da yarattığı etkiyi yazdı:

"Arda Güler, gençlerin kendi tarzında, sosyal medyada büyük bir etki yaratmaya başladı. Real Madrid'in transferini duyurduğu tweet, kulüp tarihinde Cristiano Ronaldo'nun ayrılışı, milyon dolarlık transferlerin gelişi veya Avrupa kupalarının kazanılması gibi olayları geride bırakarak en çok beğeni alan tweet oldu. Artık 'Gülermanya'nın başladığına şüphe yok."

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fehmi DENAR08 Temmuz 2023 23:28

    Şu resim tıklama eziyetinden vazgeçmediniz gitti. Resim tıklamaya gerek yok. HABERE TIKLADIĞINDA DİREK AÇILIR. İŞİ BİLMEYEN BİLGİSAYARCILARLA ÇALIŞMAYIN

  • YUSUF KALEKAPISI08 Temmuz 2023 22:59

    Adamlar kerizmi ki bu kadar parayı Arda Güler versinler.onlarca ünlü kulupler anlıyorlar bu işten bir tek bizimkiler anlayamadılar aramızdaki fark bu işte.

  • AHMET ÖZBİLEN08 Temmuz 2023 22:58

    ALLAH yüzünü ak eder ve başarılı olur.Kendisini çok seviyoruz.Böyle gençlere ihtiyacımız var.Artık kulüplerimiz alt yapılarına çok kaliteli ve bu işten anlayan yetkiliyer getirilmeli ve değerler sönmeden hak ettikleri yerlere getirilmelidir.