Ana SayfaKulisRusya'ya transfer oldum, çünkü...---

Rusya'ya transfer oldum, çünkü...

4 / 7
Rusya'ya transfer oldum, çünkü...
20 Haziran 2012 - 07:43 www.borsagundem.com

-Son operasyondan önce yeni halka açılan Hateks hisselerini 4 liradan 33 liraya yükselttiniz.
O tahtada hiç hisse satmadık ki, kağıt üzerinde paramız vardı. Ama kimse hisse satmadı. Zaten basına yüksek rakamların yansımasının nedeni de bu. Bu hisseler bu kadar yükselmiş ama kimse hisse satmamış ki, yani realizasyon gerçekleşmemiş.
-Senin uğraştığın hisselere bakıldığında da hep sıkıntılı, mali açıdan sorunları olan ya da spekülasyona açık hisseler. Yıllarca borsadasın hep bu işler yüzünden başın belaya girdi. Hiç, ‘Ben de yabancı yatırımcılar gibi ya da büyük oyuncular gibi sadece derinliği olan büyük hisselerde işlem yapayım’ diye düşünmedin mi?
Doğru söylüyorsun. Büyük hisselere girdiğin zaman hem kafan ağrımaz, ama biz macerayı heyecanı seviyoruz. Şimdi zaten İMKB’yi değil başka ülkelerin borsalarını takip ediyorum. Tacikistan, Azerbaycan ve Rusya’yı izliyorum. Artık SPK’nın olmadığı ülkelerde işlem yapacağım. Hem o ülkelerde beni kimse tanımıyor, çok rahatım.
-Bulgaristan’da neden yapmıyorsun?
Bulgaristan borsası çok sığ; 100 bin dolarlık alım yaptın mı bütün tahtalar tavan oluyor. Bulgaristan’da derinlik yok. Romanya biraz daha iyi. Burada bir kere benim ismim çıkmış, ne olsa benim üzerime kalıyor. Piyasadaki insanlarla mecburen konuşuyorum…

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)