Ana SayfaKulisRusya'ya transfer oldum, çünkü...---

Rusya'ya transfer oldum, çünkü...

6 / 7
Rusya'ya transfer oldum, çünkü...
20 Haziran 2012 - 07:43 www.borsagundem.com

-Kendin için de bir muhasebe yapmıyor musun? ‘Geçmişte şu hataları yaptım, başıma bunca iş geldi. Çekileyim bir kenara’ demiyor musun?
Bundan sonra daha temkinli olayım diyorum ama piyasa benim yakamı bırakmıyor. İsmim çıkmış bir kere. Hiçbir iş yapmasam bile birileriyle konuşuyorum. Zaten piyasada kaç kişi kaldı ki bu işi yapan. Biriyle konuşsan bile hakkımızda dedikodular çıkıyor. Bana göre beni almalarının nedeni medyatik olmam. Çünkü beni aldıklarında manşet oluyorum. Günlerce gazetelerin manşetlerinden inmedik. 2006 yılında bir manşet oldum, o zaman bir gazete yazmış. 2-3 milyar dolar para götürdü diye. Bunun üzerine Bulgaristan’a bir girişim vardı, görmen lazımdı. Orada büyük bir havam oldu. Adamlar, Bulgaristan’ın bir yılık bütçesi kadar para kazanmış bir adam olarak bakıyorlar bana.
Son yazılan 50 milyon dolar da nereden çıktı biliyor musun?
Bilmiyorum…
Şimdi soruşturmada bize, ‘Sen kaç para götürdün, 30-40 götürmüşsündür’ dediler. Ben de şakasına, ‘Siz bana hakaret ediyorsunuz, ben o kadar para için uğraşmam’ dedim. Onlar da 50 yazmış. Başka hiçbir şey yok ortada.
Bir de bana, ‘Seni takip ettik her hafta parayı Bulgaristan’a götürüyorsun’ dediler. Vallaha bir dolar götürdüysem şerefsizim.
Benim zoruma giden ne biliyor musun? Şimdi bize öyle operasyonlar yapıyorlar ki, günlerce basın bunu manşetlere taşıyor. Sonra beraat ediyoruz, küçücük bir yazı çıkıyor. Herkesin hafızasında operasyon esnasında yazılan çizilenler çıkıyor. Bunların doğru olmadığı zaman içerisinde ortaya çıkıyor ama bu haber gazetelerde küçük yer buluyor.
Önemli bir şey daha söyleyeceğim; emniyettekiler, adliyedekiler, cezaevindekiler nereye gitsem herkes bana hisse soruyor. Sokağa çıktığım zaman da birileri gelip soruyor, bazıları telefonumu istiyor. Gördüğüm kağıtları söylüyorum bazen, suç mu bu…
-Sen yatırım danışmanı değilsin ki, hisse tavsiyesinde bulunamazsın.
Tabii ki bulunamam ama birbirlerini tanıyan insanlar kendi aralarında hisse muhabbetleri yapmıyorlar mı? Herkes yapıyor. Ve söylediğim gibi nereye gittiysem herkesin borsayı takip ettiğini gördüm. Savcı ifademi alıyor. Birkaç dakikalığına dışarı çıkınca, kalemdeki kadın, ‘Şu kağıt ne olur?’ diye soruyor. Herkes oynuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)