Ana SayfaKulisRusya'ya transfer oldum, çünkü...---

Rusya'ya transfer oldum, çünkü...

7 / 7
Rusya'ya transfer oldum, çünkü...
20 Haziran 2012 - 07:43 www.borsagundem.com

-Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin…
Tamam, suçum varsa cezam da olsun. Şimdi bana deseler ki, sen şurada şu işi yaptın şu kadar kazandın ver bunu deseler veririm. Şimdi 9 tane mahkeme açtılar. Aynı tahtada işlem yapmış öyle isimler var ki hem de ilk beşte, benden kat kat fazla işlem yapmış. Bu adamın listede ismi yok. Neden? Adalet eşit uygulanmalı, yoksa adalet olmaz. Benim hakkımda suç duyurusunda bulunulan tahtalardaki işlem hacimlerine bakılsın kimlerin işlem yaptığı biliniyor. Diyorum ya benden kat kat fazla işlem yapmış insanlara ne operasyon düzenleniyor, ne de dava açılıyor. Bu nasıl oluyor?
Neden soruşturmalar sadece bana açılıyor. Benim yaptığım işin on kat fazlasını yapanlar var bu piyasada… Bunlara neden dokunulmuyor.
Bir de bize örgüt denilmesi benim çok zoruma gidiyor. Eğer manipülasyon yapıyorsak bunun cezasını çekmeye razıyım. Ama bize örgüt diyorlar, ne örgütü?
Zaten tek başına manipülasyon olmaz ki. 5-10 kişinin olması lazım. Ya da bir hissede işlem olduğunda 3-5 kişi birbiriyle konuşuyor. O zaman da örgüt diyorlar.
Yatırımcıların da suçu yok mu? Almasınlar hızlı yükselen hisseleri, spekülatif hisselerden uzak dursunlar. Uzmanlar var onlara sorsunlar, bilançosuna baksınlar. Niye alıyorlar?
YARIN: SPK Yasası çıkınca ne yapacak? En büyük parayı hangi hissede kazandı? Facebook’ta batan 12 Türk’ten biri o mu? Hisse operasyonu nasıl oluyor? “İyi ki açmamış” dediği telefon kimeydi?

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)