Ana SayfaŞirket HaberleriSilverline CEO’su Laçin Borsa Gündem’e konuştu---

Silverline CEO’su Laçin Borsa Gündem’e konuştu

2 / 7
Silverline CEO’su Laçin Borsa Gündem’e konuştu
15 Nisan 2015 - 11:36 www.borsagundem.com

DÜNYADA GÜÇLÜ OLACAKSAN DÜNYAYA MAL SATACAKSIN

Borsagundem.com: Kaç ülkeye ihracat yapıyorsunuz? İstediğiniz hedefe ne kadar yaklaştınız?

Mustafa Laçin: 2018-2019 senesinde 500 milyon TL’lik firma olmaya uğraşıyoruz. Burada ihracat şöyle önemli; ihracat ciddi bir güven sağlayan ve dünyayla kucaklamayı sağlayan bir test. Ve gerçek anlamda gücünü temsil ettiğin bir yer. Çünkü ihracat gücün yoksa başarılı da olamıyorsun. Bir finans gücün olacak, iki referansın olacak, üçüncüsü de dünyada güçlü olmak istiyorsan dünyaya mal satacaksın.

Ciromuzun yüzde 50'sini oluşturan ihracatta bir önceki yıla göre yüzde 5 büyüme gerçekleştirdik. Grubumuzun pazarlama şirketi Silverline Ev Gereçleri, yurt dışı pazarında etkin rol oynuyor. Silverline bu yıl ihracat ağına, Kenya, Nijerya, Gana, Cezayir, Yemen, UAE, Kuveyt ve Fransa’yı ekledi. Bu ülkelerle birlikte ihracat gerçekleştirilen ülke sayısını 63’e çıkaran marka 2015 yılında hedefini yüzde 3 büyüme ile 70 ülke olarak belirledi. Üretim adedi ile Avrupa'nın 5. büyük üreticisi olan Silverline, birçok ülkede önemli pazar paylarına sahip... Dünya üzerinde 35 ülkede kendi markamızla satış faaliyetlerimizi 50 ülkeye çıkarmayı hedefliyoruz.

Bakın şirketlerin ömrü, gücü kendi markasıyla yapılan işlerden geliyor. Öbür güçler geçici olabilir. O anlamda bu bizim gerçek gücümüz olacağı için buna çok önem veriyoruz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)