Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 27/12/2016---

Günün önemli şirket haberleri 27/12/2016

3 / 13
Günün önemli şirket haberleri 27/12/2016
27 Aralık 2016 - 08:00 www.borsagundem.com

Karsan Otomotiv tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Karsan İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin kurulması hakkında bilgi verildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Yönetim Kurulumuzun bugünkü toplantısında; 

Şirketimizin ürettiği araç ve yedek parçaların yurt içi ve yurt dışı satış ve pazarlama faaliyetlerinin merkezi koordinasyonunu sağlamak, yurtdışı ihaleleri ve ihracat faaliyetlerini takip etmek amacıyla, merkezi İstanbul, kuruluş sermayesi 5 Milyon TL ve sermayesinin tamamı Şirketimiz tarafından taahhüt edilecek şekilde Karsan İç ve Dış Ticaret A.Ş. unvanlı bir Şirket kurulmasına; taahhüt edilen sermayenin 1/4'ünün tescilden önce ve geri kalan 3/4'ünün ise tescili izleyen yirmi dört ay içinde ödenmesine ve kuruluş işlemlerinin yerine getirilmesi hususunda Genel Müdürlüğün yetkili kılınmasına karar verilmiştir.

Şirketin KAP'a yaptığı diğer açıklamada ise; Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ile mevcut kısa vadeli kredilerin uzun vadeli yeniden finansmanında kullanılmak üzere 6 yıl vadeli 3 ayda bir anapara ve faiz ödemeli 73 Milyon Euro tutarında kredi anlaşması imzalandığını bildirdi.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)