Ana SayfaPiyasaUzmanlardan portföy önerileri---

Uzmanlardan portföy önerileri

1 / 3
Uzmanlardan portföy önerileri
29 Kasım 2016 - 12:18 www.borsagundem.com

Döviz kurlarındaki baş döndürücü yükseliş sürüyor. Kurlardaki tırmanışın bir türlü durdurulamaması kamu otoritesi başta olmak üzere, KOBİ’sinden esnafına, sanayicisinden işadamına ve hatta sokaktaki vatandaşına kadar tüm kesimleri rahatsız etti. Bugünlerde herkes birbirine aynı soruyu soruyor. “Dolar neden yükseliyor?” “Daha ne kadar yükselecek?”

Döviz kurlarına ilişkin artık orta veya uzun dönem tahminde bulunmak neredeyse imkansız hale gelirken uzmanlar ne diyor? Para Dergisi’nden Esin Çetinel’in haberine göre NoorCM Menkul Değerler Satış Müdürü Ahmet Uluhan, son dönemdeki dolarizasyonun özellikle aralık ayı boyunca da devam edebileceği görüşünde. Ata Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Cemal Demirtaş, Merkez Bankası’nın sürpriz faiz artırımına rağmen, devam eden jeopolitik riskler ve AB ilişkilerindeki bozulmaların etkisiyle, TL’nin üzerindeki baskının devam ettiğini söylüyor. Buna rağmen bu hafta kurlarda hafif bir gevşeme yaşanabileceği tahmininde bulunuyor.

Peki, bu ortamda nasıl bir portföy öneriyorlar? İşte o öneriler…

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MAKTÜL.29 Kasım 2016 18:30

    Ülkenin başındakiler çok bilmişlik taslarlarsa dolar 4tl de olur yukarısınıda görür nasıl 11 senedir doları yükseltmediler oda tabiki ABD nin olan ilişkileriylen şimdi ABD letlrini dışlamaya kalkarsan durumumuz dahada kötüye gider şimdi kendi adamlarından döviz bozdurmalarını istiyor başbakan nedeni MRKZ bankasının döviz harcamaması .

  • yatırımcılar 29 Kasım 2016 12:49

    uzmanlara sormaya gerek yok..işbirlikçilere sorun .hepsi tahminlerinde başarılı

  • DOLAR29 Kasım 2016 12:28

    AB ile ve ABD ile ilişkiler bozuk şangay 5lisiyle bıçak sırtı...doların rallisi 1 dinlen 3 zıpla modunda...