Ana SayfaPiyasaUzmanlardan portföy önerileri---

Uzmanlardan portföy önerileri

3 / 3
Uzmanlardan portföy önerileri
29 Kasım 2016 - 12:18 www.borsagundem.com

ATA YATIRIM: “Mevcut seviyelerde, sadece hedging maksatlı kısa vadeli ödemelere karşı, döviz pozisyonu açılabilir. Aksi takdirde, mevcut ortamda, TL’ni hali hazırda baskı altında olduğunu düşünüyoruz. Merkez Bankası'nın da faiz silahını gerektiğinde ateşleyebildiğini görüyoruz. Önümüzdeki dönemde ihtiyaç duyulması durumunda MB faizlerde yeni bir artış yapabileceği için TL'ye karşı spekülatif atakların hız kesmesi söz konusu olabilir. Tabii ki, politik veya jeopolitik konularda öngöremediğimiz bir gelişme olmadığı sürece...

Portföylerin, yüzde 10-20'si dövizde olabilir. Burada euro, dolar dengeli bir şekilde yer alabilir. Dolar bazından hisse senedi piyasasının oldukça ucuzladığını göz önüne alırsak, mevcut seviyelerde döviz hareketlerinden az etkilenen hisselerde de pozisyon alınabilir.”


ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MAKTÜL.29 Kasım 2016 18:30

    Ülkenin başındakiler çok bilmişlik taslarlarsa dolar 4tl de olur yukarısınıda görür nasıl 11 senedir doları yükseltmediler oda tabiki ABD nin olan ilişkileriylen şimdi ABD letlrini dışlamaya kalkarsan durumumuz dahada kötüye gider şimdi kendi adamlarından döviz bozdurmalarını istiyor başbakan nedeni MRKZ bankasının döviz harcamaması .

  • yatırımcılar 29 Kasım 2016 12:49

    uzmanlara sormaya gerek yok..işbirlikçilere sorun .hepsi tahminlerinde başarılı

  • DOLAR29 Kasım 2016 12:28

    AB ile ve ABD ile ilişkiler bozuk şangay 5lisiyle bıçak sırtı...doların rallisi 1 dinlen 3 zıpla modunda...