Ana SayfaPiyasa​Yeşil sahada heyecan bilançoda korku var!---

​Yeşil sahada heyecan bilançoda korku var!

3 / 6
​Yeşil sahada heyecan bilançoda korku var!
22 Şubat 2016 - 11:27 www.borsagundem.com

BAKANLIK DEVREDE

Süper Lig ele alındığında yalnızca dört büyüklere değil diğer 14 takıma da bakılması gerekiyor. Meseleye bu yönden bakıldığında ise 18 takımın 3,5 milyar TL'yi aşan bir borçluluk durumu söz konusu. Borcun yüzde 75'ine yakını dört büyük kulübe ait. Bu borcun 1 milyar TL'si SGK prim ve vergi ödemeleri 2,5 milyar TL'lik bölümü ise özel banka kredilerinden oluşuyor.
28 Ocak'ta düzenlenen Kulüpler Birliği Uluslararası Futbol Zirvesinde bu konu da ele alındı. Zirvede futbol kulüplerinin borç içinde olduğu açıklamaları yer bulurken, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2012 sonrası yoğun eleştiriler aldıkları bazı yüzleşmelerle geleceğe yürümek için cesur adımlar attıklarım dile getirdi. Kılıç, "Adımları doğru şekilde atarak ekonomik anlamdaki sıkıntı içinde olan kulüplerimizin kendilerini daha iyi yönetmeleri konusunda geleceğe yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatma22 Şubat 2016 22:20

    kötü yönetilen kulüplerin suçunu halkın sırtına mı yıkacaksınız. banada ozaman ucuz kredi verin haksızlık herkes borcunu kendi ödesin