Ana SayfaPiyasa​Yeşil sahada heyecan bilançoda korku var!---

​Yeşil sahada heyecan bilançoda korku var!

4 / 6
​Yeşil sahada heyecan bilançoda korku var!
22 Şubat 2016 - 11:27 www.borsagundem.com

KAMU BANKALARI MI?

Aslında futbol kulüplerinin borçlarının yapılandırılması tartışmaları son dönemde dillendirilmeye başlanan bir kavramdı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Hüsnü Güreli, kulüplerin borçlarının giderek katlandığını ve bu borçların nasıl finanse edileceği konusuna düzgün bir karşılık bulunamadığını dile getirmişti. Güreli, "Süper Lig AŞ ve iştiraki olarak kurulacak 'varlık yapılandırma şirketi' çözüm olabilir" sözlerini kullanmıştı.
Bu bağlamda ise mali krizin çözülebilmesi adına futbol kulüplerinin büyük bölümü özel banka kredilerinden oluşan borcunun üç devlet bankası olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'a devredilmesi konuşuluyor. Yasal düzenlemeler yapıldıktan sonra hazırlanacak protokolle kulüpler ve devlet bankaları arasında 10 yıllık ödeme planı yapılması yine söylentiler arasında. İlk bir veya iki yılının geri ödemesiz olması düşünülen yeni krediler, daha düşük faizlerle yeniden yapılandırılacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatma22 Şubat 2016 22:20

    kötü yönetilen kulüplerin suçunu halkın sırtına mı yıkacaksınız. banada ozaman ucuz kredi verin haksızlık herkes borcunu kendi ödesin