E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor‘11’lik adama ihtiyacımız var’---

‘11’lik adama ihtiyacımız var’

‘11’lik adama ihtiyacımız var’
28 Aralık 2011 - 08:13 borsagundem.com

G.Saray Teknik Direktörü Terim, gelir gelmez oynayacak isimler alacaklarını belirtti

G.Saray Teknik Direktörü Terim, gelir gelmez oynayacak isimler alacaklarını belirtirken, 2. başkan Dürüst de “Ara transfer çok abartılmamalı. Talepten çok arz önemli” dedi.
-G.SARAY’DA başkan Ünal Aysal ara transferde alınacak oyuncular için kendilerine verilen 12 kişilik listenin sadeleştirilmesini ve daha nokta atışı yapılacak hale getirilmesini gerektiğini belirtirken, teknik direktör Fatih Terim de sayıyı azaltmak için hummalı bir çalışma içine girdi. Kurt hoca transferin 5, ikinci yarının ise 4 Ocak’ta başlayacağını hatırlatırken takıma hemen oyun sağlayabilecek, hatta direkt 11’e girebilecek oyuncular almak istediklerini söyledi.
-Sarı-kırmızılıların ikinci başkanı Ali Dürüst de ara transferin çok abartıldığını belirtirken “Talepten çok arz önemli. Karşı takım bırakmadıktan sonra hangi oyuncuyu alabilirsin” diye konuştu.
‘Gökhan’ı vermediler Mevlüt’ü düşünmedik’
Terim: “Hamburg, Gökhan Töre’yi sezon sonuna kadar bırakmıyor. Mevlüt’le hiç ilgilenmiyoruz.”
-G.SARAY’DA yaklaşan ara tranfer sezonu için hareketli günler yaşanırken teknik direktör Fatih Terim yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde gelinen noktayla ilgili ufak bir değerlendirme yaptı. Basında çıkan bazı isimlerin transfer listelerinde olmadığını belirten tecrübeli teknik adam şu ifadeleri kullandı:
-“GÖKHAN Töre’yi Hamburg’dan istedik. Ancak Almanlar bize sezon sonuna kadar oyuncu satmayacaklarını beyan ettiler. Anlayışla karşılamak lazım. Bir de son günlerde Mevlüt Erdinç ismi gündeme getirildi. Şunu açıkça belirteyim; Mevlüt Erdinç listemizde bulunan futbolcular arasında yer almıyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)