E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem15 bin haini Almanlar besliyor---

15 bin haini Almanlar besliyor

15 bin haini Almanlar besliyor
08 Nisan 2018 - 09:43 borsagundem.com

Mültecileri ülkesine sokmamak için ölüme terk eden Almanya, vatan hainlerine kucak açtı!

Almanya Federal Göçmenlik Ajansı’nın kayıtlarına göre darbe girişiminden bu yana Almanya’ya sığınan FETÖ’cülerin sayısı 15 bin 654.

MÜLTECİYE KAPALI OLAN KAPILAR PKK-FETÖ’YE AÇIK 

İlk denemesini 17-25 Aralık 2013’de yapan 15 Temmuz 2016’da ise kanlı darbeye kalkışan FETÖ terör örgütü mensuplarının Avrupa’daki en büyük sığınağı Almanya. Suriye’deki iç savaştan kaçan milyonlarca mülteciyi almamak için ölüme terk eden Almanya, FETÖ ve PKK’lılar olunca ülkesinin kapılarını ve imkanlarını ardına kadar açıyor.

KAÇAKLARIN ANA YURDU 

Almanya Federal Göçmenlik ve Mülteci Ajansı’nın (BAMF) resmi açıklamalarına göre Türkiye’den Almanya’ya kaçan kaçakların sayısı her geçen yıl artmakta. BAMF’in verilerine göre 2016’dan Mart 2018’e kadar Almanya’ya kaçanlar arasında 222 diplomatik pasaport ve 771 yeşil pasaport sahibi kişi var. Almanya’ya sığınan hain askerlere ilişkin hiçbir rakamın paylaşılmadığı resmi verilere göre 15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana bugüne kadar Almanya’ya sığınan Türk vatandaşı sayısı 15 bin 654. 2016 yılında 5 bin 700 kişi, geçtiğimiz yıl ise 8 bin 500 kişi sığınma talebinde bulundu. Geçtiğimiz yıla göre Almanya’ya kaçan Türklerin oranı bu yıl yüzde 42 artmış durumda. 

Öz’ün kaldığı kampusun bir ucu, FETÖ’nün temel dayanağı ‘dinler arası diyalog’ projeleri üreten Evanjelik Kilise, bir ucu da Gülen’in okuluna çıktı.

Zek’in bir yanı kilise bir yanı FETÖ okulu! 

AKŞAM FETÖ’nün firari eski savcısı Zekeriya Öz’ün Almanya’nın Freiburg kentindeki adresi tespit etmişti. Alman istihbaratı BND’ye bağlı ajanlar tarafından korunan Öz’ün adresi Evanjelik Freiburg Barış Kilisesisi de bulunuyor.  Öz ve eşi kilisenin hemen arkasında bulunan, Almanya’da FETÖ ile bağlantılı okulu Gökkuşağı Özel Okulu’na yakın (Regenbogen-Schule) lüks evde kalıyor. Kilise örgütün dünyadaki yapılanmasının temel dayanaklarından olan ‘dinler ve kültürler arası diyalog’ iddiasına en az FETÖ kadar önem veriyor.

Protestan kiliseleri para yağdırıyor

Eşiyle birlikte Türkiye’den, Almanya’ya kaçan FETÖ’cüler arasında bulunan Canan A. isimli bir kişi Alman medyasına verdiği röportajda Düsseldorf’a geldiğini akademik kariyerini tamamlamak ve kendisine iş bulması için Almanya’nın en büyük dini yardım kuruluşu olan ve Alman Protestan kiliseleri tarafından işletilen Diakonie Kurumu’nun yardım ettiğini söyledi.  

LÜKS İÇİNDE YAŞIYORLAR

Gazeteciler Hüseyin Topel ve Fatih Aktürk kaçak FETÖ’cülerin Almanya bürokrasisi ve devletinden her gün yardım ve rehberlik hizmetleri aldığını belirterek şöyle konuştu: Yardım edenler arasında Türkiye’deki muhalif Kürt kökenliler, FETÖ’cü iş adamları ve çok sayıda Alman var. FETÖ’cüler buraya gelir gelmez iş buluyor. Toplanan yardım paraları bu kişilere veriliyor.

Burs ve iş sağlıyorlar

Almanya’nın en büyük haber ajansı olan DPA olmak üzere Bild, Quantara.de ve Deutsche Welle (DW) gibi bilinen Alman medya kuruluşlarına konuşan proje örgüt FETÖ üyeleri ülkede resmi kamu kuruluşlarından, Hıristiyan kurumlara, Alman vatandaşlarından çok sayıda Türkiye’deki muhalif Kürt derneğe kadar herkesin kendilerine yardımcı olduklarını, para verdiklerini, iş bulduklarını ve çocuklarına okul imkanı sağladıklarını söyledi. (Akşam)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ARMAGEDON08 Nisan 2018 15:45

    batı bunlara zırhlı mersedesler vermemiştir bence , olimpiyat açılışlarına da merkel katılmamıştır kim, kimi zamanında beslediği belli ,belki bir gün işlerine gelmediği zaman batı da kandırıldık der

  • demirkan 08 Nisan 2018 15:20

    AVRUPAYA HAİN İHRAÇ EDİYORUZ. HAİN BAŞINA 10 BİN EVRO VERSELER. DAHA ÇOK HAİN İHRAÇ EDERİZ. EKONOMU CANLANIR.

  • Ayı08 Nisan 2018 15:14

    Adamlar armutun iyisini biliyor, cahil ve kadın düşkünü suriyeliler pakistanlıları biz alırken Almanlar okumuş, iyi eğitimli, suç işlemeyenleri alıyor. ee sonra ağlamayacaksın, bizden niye hiç sanat, bilim, spor gelişmiyor diye

  • hoca08 Nisan 2018 15:12

    dünyanın çocuklara ve kadınlara en fazla zulmedilen, fakirliğin, cahilliğin ve iç savaşların en fazla yaşandığı topraklarda bulunan bu halk niye Allah'ı ağzından bir az olsun düşürmez? Çok sevdiğinden mi, ahlaksızlıklarını onunda arkasına saklamak için mi?

  • Gece08 Nisan 2018 13:09

    Emekciye cevap... Batı medeniyeti elbette büyük beyinleri kapar ve faydalanır ama bir de fetö gibi tohumlarınıda korur çünkü onlar da kendilerine çalılmıştır .. Batı dışarda hırsızdır katildir vahşidir ve bu çocuklarıda başka ülkelerde böyledirler. Batı medeniyeti babanız için iyi çalışın ama Allah bunun hesabını size soracaktır

  • emekci08 Nisan 2018 15:10

    çocuk tacizsinin, rüşvetçinin, yağmacının, iftiracının, katilin kim olduğu ortada. Allah bunun hesabı sormayacak sanıyorsan yanılıyorsun

  • Emekci08 Nisan 2018 11:23

    Batı medeniyeti, yetenekli ve ahlaklı insanları bünyesine katarak büyür gelişir. Yeteneksizseniz veya AHLAKSIZ iseniz, yani hırsız, yalancı, dolandırıcı, sapık vb sizi dışlar bünyesine katmaz.

  • Gece08 Nisan 2018 13:12

    Batı medeniyeti hırsızdır katil ve alçaktır ama bu diğer doğu ülkelerine yaptıklarıdır. Kendi içlerinde onlara çalışmayanları istemezler fetö gibi pkk gibi hırsız katil çocuklarına da elbette sahip çıkacaklar

  • milli08 Nisan 2018 12:31

    ez cümle senin gibileri kabul etmez yani...

  • Mert Atiker08 Nisan 2018 10:43

    Şu bıyıkları yolup ruj sürmek lazım.Almanlar vatan hainini besliyormuş beslesinler kardeşim kendi vatanını satan gün gelir onları da satar.

  • fafa08 Nisan 2018 10:37

    Onlar ihanetinin cezalarını hem yaşarken,hem öldüklerinde çan sesleri altında yatarak ödeyecekler.Bu acımasız, merhametsiz hainler,mutlaka cezalarını çekmeliler.