E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor16'lık delikanlı gibiyim---

16'lık delikanlı gibiyim

16'lık delikanlı gibiyim
15 Eylül 2011 - 09:44 borsagundem.com

Müthiş bir doğum günü kutlayan 34’lük Alex, kendisini yaşlı olarak görmediğini söyledi

F.BAHÇE’NİN Kaptanı, futbolumuzun en büyük profesörü Alex de Souza, dün 34. yaş gününü kutladı.. 14 Eylül 1977’de dünyaya gelen Brezilyalı oyuncu için antrenmanın ardından bir doğum günü partisi düzenlenirken, yeni yaşına adım atan Alex, antrenmanı izleyen basın mensuplarının kendisi için getirdikleri pastayı kesti.
SAHA kenarındaki doğum günü kutlamasını organize eden gazetecilere teşekkür eden Alex, “Takımın en yaşlısı değilim. Kafa olarak Recep Niyaz’ın yaşındayım. Bütün Türk halkına özellikle de daha fazla vaktimi geçirdiğimden dolayı İstanbul halkına, bana ve aileme gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ve minnet duygularımı sunmak istiyorum.
‘BAKALIM NE OLACAK?’
BUGÜN itibariyle 34. yaş günümü kutluyorum. Şimdilik 34’üme girdiğim için bir değişiklik de hissetmedim. Bakalım yarından itibaren geçtiğimiz 33 seneden farklı neler olacak hayatımda? Bunları yarın görmeye başlayacağız.”
BREZİLYALI futbolcu, F.Bahçe taraftarlarına değinerek, “Aslında Orduspor maçından sonra da bir görüşüm oluştu. F.Bahçe taraftarı hakkında konuşmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Çünkü hiç beklenmedik anlarda o kadar anlamlı hareketlerle, o kadar anlamlı organizasyonlarla tepkilerini ve sevgilerini belli ediyorlar ki, her geçen gün her geçen dakika F.Bahçe taraftarına yorum yapmak benim adıma çok zorlaşıyor. Bu yüzden kelimelerle ifade edemediğim bu duygular için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
SAHA kenarındaki kutlamanın ardından Alex, antrenman sahasının üst tarafında bekleyen taraftarlarla bir araya gelerek, yeni yaşını bir kez de onlarla birlikte kutladı. İdman boyunca ve sonrasında oldukça neşeli olan ve etrafındakilerle Türkçe konuşmaya da çalışan Sambacı’nın yeni yaşını, biz de VATAN Spor ekibi olarak en içten dileklerimizle kutlarız..
Geçen sene kutlanmamıştı
34. yaşına giren Alex çok mutluydu.. Fakat geçen sezon bu zamanları hatırlayanlar, kaptanın 33. yaşının böyle bir eğlenceyle kutlanmadığını çok iyi hatırlayacaktır. Henüz sözleşmesi yenilenmeyen ve yönetimle bu konuda çatışma yaşayan Sabmacı, ayrıca teknik direktör Aykut Kocaman’la da sıkıntılı günler geçiriyordu.
GEÇEN sezon bu sebeblerden dolayı doğum günü organize edilmeyen Alex, dünkü müthiş partiyle 33. yaşının da acısını çıkarmış oldu.
‘Bu jest sadece Zico’ya yapılırdı’
ALEX, taraftarların kendisinin doğum gününü kutlamak için tesislerin girişinde beklediğinin hatırlatılması üzerine de “Bu açıkçası benim için çok normal bir olay değil. Hayatımda bir tek Brezilya’da Zico’nun doğum günü için gördüm buna benzer bir olayı. Zico’nun doğum gününde Brezilya’da da aynısı yapılırdı. Ama bunun benim de başıma geleceği hiç aklıma gelmemişti. Bundan çok büyük mutluluk duydum” ifadelerini kullandı.
Gazetecilerin YÜZLERİNE pasta sürdü
MEDYA mensuplarının kendisi için getirdiği pastayı görünce kendine has gülüşüyle gazetecilerin yanına giden Alex, çok mutlu olduğunu belirterek önce teşekkür etti.. Ardından “35. yaş günümde de burada olursam bana yiyebileceğim bir pasta getirin. Çünkü bu senekini yiyemedim” diyen Alex, pastayı gazetecilerin suratlarına sürerek şakalaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)