E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasaları18 ülke Türkiye için çalışıyor ---

18 ülke Türkiye için çalışıyor

18 ülke Türkiye için çalışıyor
24 Şubat 2013 - 21:58 borsagundem.com

Hem Karadeniz’de hem Akdeniz’de büyük oynamaya başladık…

Türkiye’nin yeni sismik araştırma gemisi Barbaros Hayreddin Paşa, Karaköy Limanı’nda Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle hizmete girdi. Barbaros Hayreddin Paşa, ilk önce Batı Karadeniz’de çalışacak, ardından rotayı Akdeniz’e çevirecek. TPAO Genel Müdürü Uysal, Akdeniz’den son derece ümitli olduklarını belirterek, “Antalya Körfezi’nde Shell firmasıyla bir ortaklık anlaşmamız var. Şirketlerin ümitleri olmasa o kadar parayı riske etmezler” dedi, ekledi: “Orada yeniden sondaja başlayacağız. Lübnan’da da ihale olacak ve bu ihaleye katılacağız. Doğu Akdeniz’de yoğun olarak çalışıp, bu potansiyelin yer altı bölümünü aydınlatmaya çalışacak.”
TPAO tarafından 130 milyon dolara Norveçli Polarcus firmasından satın alınan gemide 18 farklı ülkeden 25 yabancı personel görev yapıyor. Personel ve masraflar için 3 yılda 20 milyon dolar ilave ödeme yapılacak. 50 personelin görev yaptığı geminin yabancı personeli Türk gemicilerin yetiştirilmesinin ardından ülkelerine geri dönecek. Maliyeti 150 milyon dolara ulaşan Barbaros Hayreddin özel sektöre de ücret karşılığı bilgi sağlayacak. Böylece parasını 3 yılda çıkaracak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir akp ÜYESİ.**25 Şubat 2013 00:49

    Yalan sadece ZANGİNLER birbirilerine çalışıyorlar parayı kazananda onlar milletin cebinde para yok herkes bankalardan çektikleri KIRADİLERLEN yaşamaya çalışıyor sen 18ülkeylen anlaşsan neolur milletin cebimi para dılacakta BORÇLARINI ödeyecek bakınbunların yani AKP nin döneminde geçmişteki ülkenin zengin sayısı nekadardı şimdi ise nekadar olmuş yani 10 yıldan beri nekadar fazla zengin çıkartılmış birde başbakan seçimlerde diyordiki ben en alttabakaya bakarım onların makul yaşamasını isterim çünki onların sayesinde buralara geliyoruz sanki bunları dememişgibi alttabakayıda yok ettiniz.merak etmeyin sizlerde kaybettiğinizde o yapmış olduğunuz mal varlıklarının hesabınıda vereceksiniz hiçmi düşüncenizyok yarın birgün ÖLDÜĞÜMÜZDE bu milletbizlere hakkını helal edecekmi hiçbunları düşünmedinizmi kıyamet günü bu nillet sizlerden allah huzurunda hesap soracak .sonunuz hiç iyi görünmüyor ben zamanında olan biten şeyleri yazarak hemil başkanlığına hemde ilçe teşkilatlarına verdim amaşimdisen başbakanım diyorsunki teşkilatlarımızda alttabakadada ÇATLAKLAR var diyorsun benim vermişolduğum yazılarımı zamanında GALE almışolsaydınız bunların hiçbiriolmazdı .unutmayın bu ülkede yaşayan insanlar ayakta kalabilmeleri için mutlaka bir birikimleriolacak amasizlerne yaptınız bu birikimlerin hepsini ceplerinden alrınız vede BANKALARA kıredi kartı borcu olarak geri İADE ettiniz .yeni milleti hepten borçlandırdınız.belkide yazdıklarım zorunuza gidecek ama gerçekleride görmemezlikten gelemezsiniz.patrinizin içini bir araştırın bakın nekadar yalaka vede YAĞCILAR bulacaksınızama sizede bunlar lazım neysekionların oylarıylan biryerlere gelirsiniz.

  • 24 Şubat 2013 23:27

    bereketli olsun paşa