E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor19 maçta şike var---

19 maçta şike var

19 maçta şike var
06 Temmuz 2011 - 16:07 borsagundem.com

Emniyet futbolda şike operasyonlarına dair açıklamalarda bulundu

Futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında, Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi’nde toplam 19 maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiğinin tespit edildiği ve delillendirildiği bildirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, soruşturma kapsamında Türkiye Futbol Federasyonunun, 31 Mart’ta gerçekleştirdiği futbolcu temsilcisi sınavı sorularının, suç örgütü tarafından ele geçirildiği ve daha sonra sınava katılan adaylara fahiş fiyat karşılında satıldığının belirlendiği kaydedildi.
Açıklamada, Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi’nde toplam 19 maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiğinin tespit edildiği ve delillendirildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • boncuk07 Temmuz 2011 03:15

    BASBAKAN FB yi degil kendini dusunsun zamani gelince OY derse ben o-yu veririm

  • harun06 Temmuz 2011 17:07

    yahu sanki bu memlekette tüm işadamları, yöneticiler, siyasiler çok dürüst insanlar da bir fenerbahçe, aziz yıldırım suçluymuş muamelesi görüyor. şimdiye kadar aklınız nerdeydi, onca vergi kaçırma, uyuşturucu kaçakçılığı, ihaleye fesat, adam kayırma, sınavlara fesat, şike hep zaten olan şeyler. depremdeki tek müteaahhit günah keçisi oldu şikede de aziz yıldırım. ne adaletli toplum. nereden doğdum bu memlekette.

  • 06 Temmuz 2011 16:44

    ne olursa olsun fenerbahçeyi en azından bank asya da bedava izliyecez :D

  • MarduK06 Temmuz 2011 16:19

    Kızdırmayın çekerim takımı ligden :) alayınız aç kalırsınız