E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor20 milyon GS'li AK Parti'ye oy verdi---

20 milyon GS'li AK Parti'ye oy verdi

20 milyon GS'li AK Parti'ye oy verdi
28 Ocak 2012 - 01:17 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, taraftarlarının Başbakan Erdoğan'ı ıslıklamasıyla ilgili konuşurken ilginç bir iddia ortaya attı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 25 milyon Galatasaray taraftarının 20 milyonunun AK Parti'ye oy verdiğini söyledi. Son seçimlerde Ak Parti'nin aldığı oy ise toplam 21.3 milyondu.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 32. Gün'de Mehmet Ali Birand'ın sorularını cevapladı. TFF'nin Olağan Üstü Genel Kurulu'nda alınan karardan, şike soruşturmasına kadar birçok konunun konuşulduğu programda Aysal'ın söylediği bir söz programa damgasını vurdu. 
ÜNAL AYSAL: HER HALÜKARDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ
G. Saray Başkanı, maç bitiminde TT Arena'dan çıkışta sorunlar yaşandığını ve karayolları tarafından stada ulaşımın tam olarak bir türlü yapılamadığını belirtince Mehmet Ali Birand, "Başbakan istese bir emirle bu sorunu çözer ama, o da biraz kırgın galiba" diye karşılık verince, Aysal ilginç bir açıklama yaptı.
Aysal, Başbakan Erdoğan'ın kin tutan biri olmadığını ve bundan daha önemli işleri olduğunu belirtip, "Galatasaray'ın 25 milyon taraftarının hemen hemen 20 milyonunun ona oy verdiğini tahmin ediyorum. O yüzden bu noktada Başbakan'ın bizimle bir sorununun olduğunu sanmam." Dedi.
AK PARTİ'NİN OYLARININ YÜZDE 95'İ GALATASARAYLILARDAN....
AK Parti 12 Haziran seçimlerinde yüzde 49.83'le 21.399.082 kişinin oyunu almıştı. Aysal ise bunun 20 milyonunun Galatasaraylılar olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adanalı28 Ocak 2012 21:42

    Tam tersi FB liler genelde AKP lidir

  • adanalı28 Ocak 2012 21:42

    Tam tersi FB liler genelde AKP lidir

  • ayhan28 Ocak 2012 12:45

    hahaahahha:)))))) ne kadar karizmatik başarılı bir baskan ama. hükümet düşürür hükümet kurar bu adam ya.. ünal bey seçimlerde bir parti kursana bu oyla.

  • 28 Ocak 2012 12:01

    BIRAK ŞİMDİ BU NUMARALARI AYSAL EFENDİ YEMEZLER SONRA SENDE HERHALDE SAYI SAYMA ÖZÜRLÜLÜĞÜ VAR. NEREDEN ÇIKARDIN 20 MİLYON GS LIYI BU DEMEK OLUYORKİ AK PARTIYE VERİLEN OYLARIN YAMAMINI GS VERMİŞ YA KARDEŞİM SEN TÜRKİYEDE NE KADAR SEÇMEN OLDUĞUNU BİLMİYORSUN HERHALDE SEN VE SENİ ORAYA GETİRENLER BİRAK AK PARTİYE OY VERMEK Bİ KAŞIK SUDA BOĞARSINIZ BİZ SENİN NECİ OLDUĞUNU NEREYE OY VERDİĞİNİ BİLİRİZ. SEN ŞİMDİ SAYIN BAŞBAKNIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANA YARANMAK İÇİN KIVRANIYORSUN AMA YEMEZLER BIRAK BU PALAVRALARI EFENDİ

  • cimbomlu28 Ocak 2012 01:30

    bu adamcağız galiba sayı saymayı veya sayıların değerini bilmiyor.GS.zaten o kadar taraftarı yok(hiç bir klübün yok)diyelimki var bu zevat bu oyların böyle olduğunu nerden biliyor.saçmalamayı bıraksın.gs.yı adam gibi yönetsin.