E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor2018'in ilk transfer bombası---

2018'in ilk transfer bombası

2018'in ilk transfer bombası
04 Ekim 2017 - 09:23 borsagundem.com

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, önemli bir transfer hamlesi yaptı. Siyah-beyazlılar yıldız oyuncu ile kesin anlaşma sağladı! Sözleşme süresi ve mali detaylar da belli oldu!

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, önemli bir transfer hamlesi yaptı. Siyah-beyazlılar yıldız oyuncu ile kesin anlaşma sağladı! Sözleşme süresi ve mali detaylar da belli oldu!

Siyah beyazlılar, sezon başı renklerine bağlamak üzere büyük çaba sarf ettiği Hırvat stoper Vida ile sonunda 4.5 yıllığına kesin anlaşma sağladı. Dinamo Kiev ile olan sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek 28 yaşındaki stoper için bonservis bedeli ödenmeyecek olması büyük avantaj.

Sezon başında Pepe, Negredo, Medel ve Lens gibi yıldızları renklerine bağlayan Beşiktaş, devre arası transferin de ilk bombasını şimdiden patlattı. Siyah beyazlılar, iki sezondur renklerine bağlamak için büyük çaba sarfettiği Hırvatistan Milli Takımı’nın stoperi Domagoj Vida ile 4.5 yıllığına anlaştı. Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile sözleşmesi 31 Aralık 2017’de sona erecek olan 28 yaşındaki Vida’yı bedelsiz şekilde ara transferde alacak.

Beşiktaş, Vida için 1.5 milyon Euro imza parası ödeyecek. Oyuncu ise yıllık 2 milyon Euro ve puan başı da 4 bin Euro prim alacak. Dinamo Kiev, yaz transfer döneminde bonservis için kapıyı 8 milyon Euro’dan açmış, sonra 4.5 milyon Euro’ya kadar düşmüştü. Ancak Beşiktaş, bu rakamın daha aşağıya çekilmesi için talepte bulunduysa da Ukraynalılar, buna yanaşmamıştı.

Siyah beyazlı kulüp, 5 aylık sabrın sonunda Demagoj Vida’yı bonservis bedeli ödemeden almayı başardı. Vida, daha önce yaptığı açıklamalarda Beşiktaş’ta oynamak istediğini dile getirmişti. Oyuncunun bu açık beyanı Beşiktaş yönetiminin de elini güçlendirmişti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)