E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem23 dokunulmazlık dosyası Meclis'te---

23 dokunulmazlık dosyası Meclis'te

23 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
26 Şubat 2016 - 22:13 borsagundem.com

Bazı milletvekillerine ait 23 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu

TBMM Başkanvekili ve HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, HDP Eş Genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, HDP Van Milletvekilleri Tuğba Hezer Öztürk, Lezgin Botan, Nadir Yıldırım ve Adem Geveri, HDP Şırnak Milletvekilleri Ferhat Encu ve Leyla Birlik, HDP Diyarbakır Milletvekilleri Altan Tan ve Nursel Aydoğan, HDP Mardin Milletvekili Gülser
Yıldırım, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in, yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkında Başbakanlık tezkereleri, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na sevkedildi.

Dokunulmazlık dosyaları, "gelen kağıtlar" içinde yer aldı. Meclis'e gelen dokunulmazlık dosyası sayısı da 452'ye ulaştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Raflarda kalmasın27 Şubat 2016 07:46

    Bir an önce o dosyalar işleme konsun, bölücüler meclisten atılsın. Hem bölücülük yapacaksın, hem de meclisten maaş alacaksın. Yok öyle yağma

  • bu neyin hesabı27 Şubat 2016 00:58

    Len HURDACI... Bu neyin hesabı? Elmayla armudu toplamışsın. AKP'nin sandalye sayısıyla dokunulmazlık dosyası sayısının ne alakası var? Yoksa sen Bahçeli'nin akrabası mısın?

  • hurdacı 27 Şubat 2016 00:49

    316+23=339 ( +9 ne olur ne olmaz AKP içinde ) referanduma gitmek için ayarlama