E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor25 bin dolar için yenmişler!---

25 bin dolar için yenmişler!

25 bin dolar için yenmişler!
08 Aralık 2011 - 08:02 borsagundem.com

Mutlaka galibiyet istediğini söyleyen Başkan Ünal Aysal, “Primi Abdürrahim Albayrak açıklayacak” dedi

Albayrak’ın verilecek parayı açıklamasının ardından sarı kırmızılı futbolcular soyunma odasını inletti.G.SARAY, Türk Telekom Arena’da ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenip, Spor Toto Süper Lig’in zirvesine kurulurken, yönetim futbolculara müthiş bir prim verdi. İç saha galibiyetine 5 bin, deplasman galibiyetine ise 7 bin 500 dolar prim veren Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe maçı için kesenin ağzını açtı. Sarı kırmızılı futbolcular, aldıkları derbi galibiyetiyle, iç saha galibiyetlerinde verilen primin tam 5 katını yani; 25 bin dolarlık primi cebine koydu.
Derbinin primi özel ve güzel olacak
Gelin primin nasıl 25 bin dolar olduğunun perde arkasına bakalım... Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Florya’da ziyaret etti. Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdürrahim Albayrak ile birlikte, futbolcularla bir araya geldi. Galatasaray Başkanı, oyunculara net bir mesaj verdi; “Fenerbahçe galibiyetinin primi özel ve güzel olacak. Bunu maçtan sonra size Abdürrahim Albayrak söyleyecek.”
Futbolcular Albayrak’ı omuzlara aldı
90 dakika bitiminde galibiyetin coşkusuyla soyunma odasını inleten Galatasaraylı futbolcular, “Abdürrahim Albayrak” tezahüratlarıyla sarı kırmızılı yöneticiyi beklemeye başladı. Oyuncular tarafından omuzlara alınan Abdürrahim Albayrak, futbolculara 25 bin dolarlık primi açıkladı. Rakamı duyan futbolcular, Albayrak’a sevgi gösterisinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)