E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor3 büyüklerin prova gecesinde 12 gol---

3 büyüklerin prova gecesinde 12 gol

3 büyüklerin prova gecesinde 12 gol
21 Temmuz 2013 - 21:45 borsagundem.com

Aslan İspanyol Malaga, Kanarya Azeri Hazar Lankaran, Kartal ise Alman Shalke ile karşılaştı. Hazırlık maçlarının skorlarına gelince…

GALATASARAY: 3 – MALAGA:3
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İzmir Atatürk Stadı’nda karşılaştığı İspanyol ekibi Malaga ile 3-3 berabere kaldı. Bu beraberlik, sarı- kırmızılı takımın 3. maçındaki ilk beraberliği oldu...
Aslan’ın gollerini 12. dakikada Wesley Sneijder, 45+1. dakikada Didier Drogba ve 90. dakikada Kazım Kazım kaydetti. Konuk takımın gollerini ise 45. dakikada Santa Cruz, 58. dakikada Anderson ve 75. dakikada penaltıdan Duda attı. Galatasaray'ın defans oyuncusu Dany, rakibine yaptığı sert müdahale nedeniyle 73. dakikada kırmızı kart gördü. 
FENERBAHÇE: 4 – HAZAR LANKARAN:0
Ersun Yanal'ın öğrencilerine galibiyeti getiren golleri yeni transfer Kadlec, Webo, Mehmet Topuz ve Meireles kaydetti. Fenerbahçe ilk hazırlık maçında da Boluspor'u 4-0 mağlup etmişti.
Fenerbahçe, sezon öncesi kampındaki 2. hazırlık maçında Azeri ekibi Hazar Lankaran'ı 4-0 yendi...
BEŞİKTAŞ:1 – SHALKE:1
Almanya ve Avusturya'daki kamp döneminde oynadığı 2 hazırlık maçını da 1-0'lık skorlarla kaybeden Beşiktaş galibiyet özlemini Schalke karşısında da gideremedi.
Beşiktaş, Avusturya’daki hazırlık maçında Alman ekibi Schalke ile 1-1 berabere kaldı...
Beşiktaş'ın golünü yeni transfer Pedro Franco kaydetti. Kolombiya'dan transfer edilen Franco, Schalke karşısında oyuna girer girmez 65. dakikada siyah beyazlıların tek golünü rakip ağlara bıraktı. Schalke'nin beraberlik golü ise Draxler'den geldi..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)