E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'3 günde düşer' denilen Kiev tam bir yıldır dayanıyor---

'3 günde düşer' denilen Kiev tam bir yıldır dayanıyor

'3 günde düşer' denilen Kiev tam bir yıldır dayanıyor
24 Şubat 2023 - 18:45 borsagundem.com

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş başlatmasının ardından tam bir yıl geçti. Geçtiğimiz yıl 24 Şubat'ta başlayan savaş hakkında uzmanlar Kiev'in günler içerisinde düşeceğini söylüyordu ancak Kiev tam bir yıldır dayanıyor...

Rusya'nın 2014'te Kırım'ı yasa dışı olarak ilhak etmesinin ardından 24 Şubat 2022'de Ukrayna'ya savaş açmasının üzerinden tam bir yıl geçti.

Rusya, askerlerini Ukrayna'ya soktuktan sonra birçok uzman, Kiev'in günler içinde düşeceğine inanıyordu. Bu tahminlere rağmen özellikle Batı'nın silah desteğiyle Ukrayna, 365 gündür Rus işgaline direniyor. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ25 Şubat 2023 14:59

    Böyle danmanın içine tüküreyim .ABD ve AB nin emperyalistler ukrayna ile kedinin fare ile oynadığı gibi emelleri doğrultusunda oynamaktadırlar savasın uzayabildiği kadar uzamasını istiyorlar halk perme perişan .bu ülkenin bir daha aya kalkması içiin 50 sene gerekir.

  • emekci25 Şubat 2023 01:07

    içimizdeki rus hayranları putin şöyle asar böyle keser diyordu. liyakatin olmadığı sadece körü körüne sadakatin ön planda olduğu diktatörlüklerin sonu hep böyle olur. çeçenistanı yakıp yıkan putin ukraynayı yenemedi.

  • AHMET ÖZBİLEN25 Şubat 2023 11:33

    Amma cahilsizin çecenistan müslüman olduğu için haçlı ordusu hiç yardım edermi ama uykarya tabiki haçlı ordusu yardım edecek birde böyle bir savaş çıkacak ki emperlayist güçlerin ekmeğine yağ çalınsın.bu olay olmasa filandiya ve isveç hiç nato ya girmek istermi idi, sonra trilyonlarça dolar silah sattılar ayrıca buğday ve emtia krizi yapıp savaşmadan milyonlarca insanı öldü aclık krizinden dolayı zaten bu üst akılda bunu istiyor imiş.