E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknoloji39 dolara Facebook sevgilisi---

39 dolara Facebook sevgilisi

39 dolara Facebook sevgilisi
17 Ocak 2013 - 15:12 borsagundem.com

Brezilyalı bir şirket, yalnızlıklarına son vermek isteyenlerin imdadına yetişti

NamoroFake.com.br adlı site belirli ücretler karşılığında müşterilerine Facebook üzerinden "sevgili" yaratıyor.
Mashable sitesinde yer alan habere göre açılan sahte sevgili hesabını gerçeğinden ayırt etmek oldukça güç. Hesap, aynı gerçek bir şahsın hesabı gibi güncelleniyor ve son 30 günün statü yorumlarını ve ilişki durumlarını içeriyor.
Brezilyalı şirket, müşterilerine farklı ücretler karşılığı farklı koşullarda sahte sevgililer yaratıyor. Örneğin, 10 dolar karşılığında üç günlüğüne bir sevgili sahibi olunabilirken, 39 dolara bir hafta boyunca Facebook üzerinden toplam 10 yorum gönderecek bir sevgili yaratılabilir.
Şirket 19 dolar karşılığında ise bir "eski sevgili" hesabı açıyor.
Sahte sevgilinin foyasını ortaya çıkarmak neredeyse imkansız. Sistemin tek eksiği NamoroFake tarafından yaratılan "sevgili" ile esas kullanıcının birlikte çekilmiş fotoğraflarının olmayışı. Bu durumda hizmeti alan kullanıcının Photoshop hünerlerini göstermesi gerekiyor.
Sitenin sunduğu hizmeti sadece yalnızlıklarını gizlemek isteyenler değil, eski sevgililerini kıskandırmayı amaçlayınların da kullandığı belirtiliyor.
Şimdilik yalnızca sahte kız arkadaş hesabı yaratan site yakın zamanda erkek arkadaş hesapları da yaratmayı planlıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)