E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulis4 hissede Adana merkezli operasyon ---

4 hissede Adana merkezli operasyon

4 hissede Adana merkezli operasyon
16 Şubat 2013 - 20:58 borsagundem.com

Adana İbo Osman Caddesi’ndeki ofiste 25 kişinin aynı anda 4 hissede operasyon yaptığı söyleniyor

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL
Aracı kurum bazında takasların yeniden görünmeye başlanması bazı hisselerde yapılan operasyonların da daha net bir şekilde ortaya çıkmasına neden oldu. Borsagundem.com’a ulaşan iddialara göre, Adana İbo Osman Caddesi’nde kurulan ofiste 5 büyük oyuncu 25 kişilik ekiple 4 hissede operasyon yapıyor. Hitit Holding, Baysan Trafo, Denge Yatırım Holding ve Escom Bilgisayar hisselerindeki operasyonu Adanalı Yusuf, Siirtli Fevzi, Kör Şevki, ve Kocakafa Erkan yönetiyormuş. Daha önce Adana Çifte Minare, ardından Süleyman Demirel Caddesi’ndeki ofislerini İbo Osman Caddesi’ne taşıyan ekip burada bir borsa üssü kurmuş. Mecnur Çolak’ın Fulya’da kurduğu operasyon merkezine benzer bir sistem uygulayan spekülatörler 25 kişiden oluşan ekibe 25 laptop ve 25 ayrı GSM tabanlı internet bağlantısı oluşturmuş. Farklı bölgelerden farklı GSM operatörlerinden alınan internet bağlantısıyla aynı kurumlardan işlemler yapılıyormuş.
HEP AYNI KURUMLARDAN İŞ YAPIYORLAR
Zaten 1 Şubat 14 Şubat tarihleri arasında söz konusu 4 hissede yapılan işlemlerin aracı kurum dağılımına bakıldığında ilginç ayrıntılar ortaya çıkıyor. Hitit Holding, hisselerinde 1 Şubat 14 Şubat tarihinde yapılan işlemlerde Meksa Yatırım ilk sırada. Bu tarihler arasında 2 milyon 941 bin lot alım 2 milyon 822 bin lot da satım gerçekleştirilmiş Meksa Yatırım üzerinden. İşlem hacminin yüzde 45’i sadece bir kurumdan yapılmış. İkinci sırada Marbaş Menkul, üçüncü sırada da Camiş Menkul bulunuyor.
4 hissedeki aracı kurum bazında işlemlere bakıldığında ise Meksa Yatırım’ın birinci sırada olduğu, yapılan işlemlerin önemli bir kısmında kullanılan aracı kurumların da aynı olduğu gözleniyor.
Baysan Radyatör hisselerinde de Meksa Yatırım ilk sırada, işlem hacminde yüzde 37’ye ulaşmış durumda. İkinci yine Marbaş, üçüncü kurum ise Camiş Menkul. Denge Yatırım Holding’de ise yüzde 53 işlem hacmiyle Meksa birinci sırada. İkinci sırada Camiş Menkul yer alıyor.
YENİ HALKA AÇILMIŞ ŞİRKETLER
Bu üç hissenin ortak özelliği ise kısa süre önce halka açılmış olmaları ve son birkaç ay içerisinde fiyatlarını hızla yukarı gitmesi. Aralık ayı ortasında 2.5 lira seviyesinde olan Hitit Holding bugün 4 liraya yükselmiş durumda. Yılın ilk günlerinde 4 lira seviyesinde olan Baysan Trafo ise 6.5 lira seviyesini zorluyor. Yine aynı şekilde yılın ilk günlerinde 4 lira seviyesinde olan Denge Yatırım Holding ise bugün 8 lira seviyesine ulaşmış durumda. Yani söz konusu hisselerin tek ortak özelliği aynı kurumlardan yoğun işlem yapılıyor olması değil, hemen hemen aynı tarihlerde yükselmeye başlamışlar ve kısa sürede çok yüksek prim yapmışlar.
GSM HATTINDAN YERLERİ TESPİT EDİLEBİLİR
Borsagundem.com’a gelen iddialara göre Adana’da kurulan operasyon merkezindekilerinin amacı bu hisseleri yukarı çekerek yüksek fiyatlardan küçük yatırımcılara hisse satmakmış.
Farklı internet operatörlerinden, farklı şehirlerden, farklı kişiler üzerine alınmış olsa bile GSM operatörlerinin bağlantı lokasyonlarının tespit edilemeyeceğini düşünen oyuncuların operasyon merkezindeki 25 kişiyi maaşlı eleman olarak çalıştırdıkları belirtiliyor.
Bu arada, geçmişte de çok sayıda hissede operasyon yapan oyuncuların bir diğer özelliği de Anadolu’da parası olan, borsadan anlamayan işadamlarını tuzağa düşürmek. Arkalarında çok sayıda mağdur bıraktıkları için sık sık ofis değiştiriyorlarmış, her hafta sonu da Kıbrıs’a kumar oynamaya gidiyorlarmış.
Hisseler, yapılan işlemler ve yaşanan fiyat hareketleri ortada…
MEKSA YATIRIM: SÖZKONUSU ŞAHISLARIN BİZDE HESABI YOKTUR
Meksa Yatırım Başmüfettişi Dursun Sevici, Borsagundem.com’a yaptığı açıklamada, “Meksa Yatırım’ın bu iddialarla hiçbir ilgisi, bağlantısı yoktur. Haberde adı geçen şahısların şirketimizde herhangi bir hesapları yoktur” dedi. 
ADANALI YUSUF: BU KİŞİLERLE BİR İLGİM YOK
Adanalı Yusuf, Borsagundem.com’a yaptığı açıklamada, “Haberde adı geçen kişilerin hiçbirini görmedim. Söz konusu bu kişilerle hiçbir ilgim yok” dedi.

ESCOM


DENGE


HİTİT


BAYRD

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (80)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bursalı memik12 Nisan 2013 16:32

    Yine mi adanaaaaa

  • 27 Şubat 2013 23:06

    ony bekleyenler yayınlasana edooooooooooo

  • canıyanmış25 Şubat 2013 20:56

    bunlar çok adi insanlar küçük yatırımcıları duman ettiler. Allah belalarını versin

  • galip 23 Şubat 2013 20:01

    onlar olmasa ben para kazanamamki sende uy sende kazan aslanne derse oitirazınmı var tilki

  • keriz23 Şubat 2013 19:58

    yokdaneler yahu hisse yukarı gitmeycekmi

  • Zeki/vali23 Şubat 2013 13:52

    Şimdi herkes birbirini yazıyor. Ama işin gerçeği herkes birlikte. Amaç para kazanmaksa bu tür dedikodu mekanizması da işleyecektir. Zaten belli başlı 5 ekip ve bunlara bağlı 50 kişi var . Herkes kendi işine baksa bu olayları nereden öğreneceksiniz? Belli ki ağzı gevşek 3-5 kişi bu ilişkilerden fayda sağlamaya çalışmış ve başarısız olunca da burda yazı ile adres göstermiş. Burda yazanların çoğu içimizden birileri olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle yapacak tek şey bu tür işlerden mümkün mertebe uzak durup izlemek. Piyasada ki en dedikoducu ekip Yasef - takara- kenan ak ekibidir

  • Ahmet bilir 20 Şubat 2013 08:56

    sayın editör kuru prizma matbaa yaptırıyor hisse ericom hisse yapanlar anlaşdılar Murat kahrayan

  • binici19 Şubat 2013 17:18

    bilici yapıyorlar galiba şimdi

  • mağdur19 Şubat 2013 16:56

    prizma ve matbadaki kirli oyunları neden yazmıyorsunuz kuru kardeşler hür yaşlı ne yapmaya çalışıyor yatırımcıyı mağdur ettikleri yetmiyormu halkalı meram yayıncılk borsa üssü olmuş

  • Lütfü yagcı18 Şubat 2013 10:15

    oz bal boruyu haluk ve murat kahyana yapıyor etilerden ofisden 8 kişi tgsy yapıyorlarr przma yapıyor sayın editorr yazın ofisleri etiler

  • cc17 Şubat 2013 08:57

    Yeni spk kanunu çıktı bu da caydırıcı olmadı,spekülatörlere evet ama manipülatörlere hayır!!,2 kuruştan çıkmış kağıdı 20 kuruşa götüren adamın canına okuyacaksın,bunlara büyük hapis cezaları gelmediği müddetçe bu işin önü alınamaz.

  • ilginç bir tespit17 Şubat 2013 01:20

    özbal 2 hafta önce 3 tavan yaptı sonra tekrar aşağı çakıldı. takaslarda meksa bir haftada 420bin lot almış, sonra hepsini bir günde geri satmıştı. şimdi bu haberi görünce :)

  • as16 Şubat 2013 23:04

    bu tip işlerin üstesinden savcı-polis gelir,tabii istenirse.

  • batan gemi 16 Şubat 2013 22:44

    Gözde de dönen çakallıklar 5.15 zirveden pat aşağılara vermesi ülkerin hareketleri birçok yatırımcı açısından güven kaybına neden oldu

  • yeterr16 Şubat 2013 22:02

    yeter artık. devletin kurumları çalışsın. bunlar çok basit çapulcu hırsızlar. bu çapulculara bu şirketler mkk kaydı veriyorlar. sanki çok büyük işmiş gibi mal pazarladıkları insanlara bunu anlatarak senet aldırıyorlar. kandırıyorlar. SPK artık görevini yerine getirip, MKK kaydı alma işini patronlardan alsın. sadece İMKB-30 hisselerinde MKK kaydı alınabilsin. küçük şirketlerde bu MKK kaydı alma işi kesinlikle bitirilsin. çünkü bu hisseyi pazarlayanlar her hafta patrondan aldıkları listeyi kontrol edip, isim isim senet pazarlayıp satmış mı, satmamışmı kontrol ediyorlar. tuzaklarına yeni av arıyorlar. bu kadar bariz bir suça teşvik edici unsur olan mkk kaydı alma işine derhal son verilsin. otomatik kapatılsın. küçük yatırımcı illa benim hissemi patronlarda görsün diye özellikle dilekçe verirse görülebilsin. aksi durumda otomatik kapalı olsun bu bilgi. yazık artık. yeter artık, şu ülkede birde doğru düzgün iş olsun.

  • koray16 Şubat 2013 21:15

    Bu adamlar, cebinden çıkarıpta aldıkları malın parasını yatırmıyorlar veya sattıkları malın hissesini takasa getirmiyorlar, bu kadar işlem hacmi ile sadece açığa alış ve satış yapıyorlar, burda da tek izin veren kurumlar özel aracı kurumlardır. bankalar izin vermiyor paran varsa al malın varsa sat dedikleri için ,bütün spekler dandik aracı kurumlardan işlem yaparlar. spk da buna canak tutar, özetle açığa alış ve satışlar kaldırıldığı zaman, ne spekülasyon olur nede manipülasyon. avrupa da 2 yıldır böyle ..

  • kamil16 Şubat 2013 20:39

    kurallara uyduğun sürece sıkıntı yok yasagıda yok kim nasılneyi ispat edecek şimdi adam en az 25 farklı noktadan alıp satıyor ve tahtayı yukarıya taşıyor.....sıkıntı nerde burda ???????????? yanlış yasa dışı olan ne yakalasan bile ne yapabilrsin hırsızları tutmazlar bu memlekette içerde ......hem adanalı olmasa bayrd yi kim bilir kim tanır kim alır kim satar sizceeeeeeeeeeeeee ?????? olmassa bide dert olsa bi dert dürüst olalım....bence speksiz olan tek tahta yok bunlara değilde patron tahtalarına bulaşanlara allah sabır versin...aksini düşünende imkb 30 dan başka hiç bir yerde işlem yapmasın çünkü alayında film var haklı veya haksız burası böle .......

  • vatandas16 Şubat 2013 19:42

    atın içeriye hepsini. ky nın parasına göz dikmiş akbabalar bunlar. savcılarımız gerekeni yapacaktır.

  • yalan yok16 Şubat 2013 18:56

    bu meksanın yaptığı ilk vukuat değilki yakarlar canı sonra sus pus

  • Vatandaş16 Şubat 2013 18:03

    Sultan Süleyman bile Kalkmışın önüne geçememiş, kenara çekilip yol vermiş. Buyur Geç demiş. Endeks 85 bine yükselmiş, hanginiz % 100 para kazandınız ?? Hiç biriniz!!! Burada oturup Anonim şeklide yazı yazacağınıza sizde Yerli senetlere girin, para kazanın. Adamlar yapmış eylemiş, Bu Piyasa Serbest ve Anonim. Kalkmışı çok beğeniyorsan alırsın, beğenmiyorsan önünden çekilir yol verirsin. Bu bu kadar kolay ve basit.

  • ALEMCI16 Şubat 2013 15:51

    yahu burda hersey bıldıgını yazıpta turk yargısına bıldıklerını anlatmayan adama dur dıyenmı var cok adaletten bahsedıyorsa dogruysa gıtsın ADALETE YARDIMCI OLSUN burda hıkaye yazıp nasıl oldugunu nasıl yapıldıgını anlatacam dıye ahkam kesmesın ne kadar bosbogaz varmıs la de gıt ne bılıyorsan anlat bızde sana tesekkur ederız madem bılıyordunda butun bu olayları nıye mıllete anlatmadın sende bıldıgın ve bıldıgını anlatmadıgın ıcın suc ıslemıssın

  • ALEMCI16 Şubat 2013 15:51

    yahu burda hersey bıldıgını yazıpta turk yargısına bıldıklerını anlatmayan adama dur dıyenmı var cok adaletten bahsedıyorsa dogruysa gıtsın ADALETE YARDIMCI OLSUN burda hıkaye yazıp nasıl oldugunu nasıl yapıldıgını anlatacam dıye ahkam kesmesın ne kadar bosbogaz varmıs la de gıt ne bılıyorsan anlat bızde sana tesekkur ederız madem bılıyordunda butun bu olayları nıye mıllete anlatmadın sende bıldıgın ve bıldıgını anlatmadıgın ıcın suc ıslemıssın

  • Hasdemir16 Şubat 2013 15:00

    Bu güzel bir sey.Yabancılar ağırlıklı olarak ellerindeki hisseleri sürekli yükseltiyor.Bu hisseler yükselirken de aynı taktikler uygulanıyor.Yabancıların elinde olmayan hisseler yükselirken bunlara operasyon denilmiyor.Asıl operasyon endeksin yukseldiği bir yıl boyunca düşen ve hala da düşüşe devam eden hisseler varya işte onlarda. Asıl bunların gündeme gelmesi lazım.Örneğin KRTEK,FENİŞ,çemaş,memsa......

  • reşit16 Şubat 2013 13:18

    en azından kağıtlar yükseliyor. mrgyo ve pegyo gibi kağıtlar gibi sürekli düşüş halka ırz olmuyor.

  • nospek16 Şubat 2013 12:23

    hangi hissede spekülatör yokki bu adamlar amerikayı yeniden keşfetmişler AYES i görmüyormusunuz 3 liralık hisse oldu 23 lira

  • lütfen dikkat16 Şubat 2013 12:19

    adı geçen hisselerden birinde küçük bir pozisyonum var ve az da olsa birşeyler kazandım.Allah razı olsun her kimse bu vatandaşlar. İnsanlar da aklını kullansın,zarar etmesin..

  • furkan16 Şubat 2013 11:30

    borsagündem e bu ve bunun gibi adamları ortaya çıkardığı için çok teşekkür ediyoruz

  • zaten aralıktada16 Şubat 2013 11:29

    zaten aralıktada bunun böyle olduğu aşikardı hititden hise alıp satım o dönemde kademeleri 1 2 kademe aşağı yukarı çektim ve inceledim gayet profesyonelce kademeler dolduruluyordu .. bunu görmemek çok zor kısacası bilinen bir olayı operasyon bitikten sonra açığa çıkarmanın kime faydası var anlamadım .. biz acemiler bile görebiliyorsak ..

  • yerli16 Şubat 2013 10:32

    manüpilasyon-operasyon = UYUM,sanki şirket kökten buhar oldu,toz oldu,hissesi tepetaklak paraşütsüz düşüşte,spk incelemeli.

  • ADSIZ16 Şubat 2013 10:29

    RİZZOLİ YÜZDE BİN HAKLI BUNLARDA NE ŞEREF VAR NE HAYSİYET İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ BUNLAR KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZZZZZ

  • C216 Şubat 2013 09:55

    buda bişeymi Ülker grubu kagıtları ınceleyin asıl operasyon orada ....

  • BİLİCİ16 Şubat 2013 09:36

    BU ZATLAR SANIRIM BİLİCİ YATIRIMDA DA VARDI..BİR ARA GENE BÖYLE DEDİKODULARI ÇIKMIŞTI..SİTE YAZARLARI ,BİLİCİ YATIRIM DA DA VARLARMI BUNLAR??

  • bıdık16 Şubat 2013 08:00

    Borsa gündeme çalışmalarından dolayı teşekkür ederim Bende krsanzedeyim. Krsan %860 bedelsiz yalanı ile yatırımcısını dolandırmış ve bedelsiz haberinden sonra hisse %200 değer kaybetmiştir. Lütfen karsusandaki yolsuzluğu ve manüplasyonuda araştırın ki ibret-i aleme ders olsun

  • Ramiz Dayi16 Şubat 2013 01:41

    Meksada muhtemelen ayni ekip Ranlo'da da yapti bu isi. İnceleyin takasi.

  • Cesset16 Şubat 2013 01:33

    Borsa gündem enteresan şeylerden söz ediyor. Tebrik ediyorum ama bunların tamamı idda neticede. Kesinleşmeden paylaşmak manipüle etmekten farksız. Birileri pozisyon alsın, panik satışları olsun diyr yapılmadığını kim bilebilir bu haberin? Ayrıca bazı kişi ve hisselere hiç dokunulmamasıda samimiyete ket vuruyor...

  • rizzoli16 Şubat 2013 01:28

    adanalı yusuf bu kişilerle ilgim yok demişş hadi lennn.. meksada bu kişilerin hesabı yok demiş tabıki yok davarlar hesaplar hep baskasının ustunde dalgamı gecıyorsunuz.. bu haber %100 dogru detaylarda eksik bir kac sey var onlarıda ben tamamlamayayım. actırmayın agzımı haysıyetsız onursuz sereften ve karakterden yoksun insanlar

  • mondi 16 Şubat 2013 01:02

    şimdi soruyorum borsa gündeme yeni yasaya göre siz suç işlemiş sayılmıyormusunuz bir nevi maniplasyon yapıyorsunuz lütfen yayınlayın eger aldıgım hisseleride böyle yazarsanınız ve düşerse sizii dava ederim...

  • ahmet a.16 Şubat 2013 00:04

    Sn.Borsagundem yetkilileri mensada hala devam eden oyp, bedelli sermaye azalt/arttır konularını da manşete taşıyın..çok büyük mağduriyetler var.

  • spartacus15 Şubat 2013 23:23

    Bunlar gibi toplasan 60-70 tane vicdansız,çapulcu maniplatör bozuntusu vasıtasıyla,son 4 yıldır 3 milyar dolar para borsadan çıktı patronların cebine taşında,borsanın anasını bellediler,küçük yatırımcıyı borsadan tiksindirdiler şimdi yaprak kımıldamıyor imkb 30 hariç,sorsan:''biz zorla mı aldırdık diyor''tabii zorla aldırdın,tahrik ettin,tuzak kurdun,niyetin başından bozuk..bakalım o ağlayanların parası gülene yarıyormuymuş?burnunuzdan fitil fitil gelecek o paralar.

  • Anamm15 Şubat 2013 23:21

    İlgeç i de yazın , o ner(y)de? .... Her hissede parmağı var , 20 tane cep tel taşıyor . İsmi bile yok. Ama kral yancı dır. Fazladanda alır ince ince sokar. Zeki/vali nerde , Fevzi abileri onlara mal taşıtmıyor mu? Yaz aga madem hepsini yazzzzz

  • alex15 Şubat 2013 22:28

    şimdi kağitların hepsi gidiyo ya yorumlarda yok şiret iyiymiş yok kar açıklamış yok yeni arz edilmiş önü açıkmış yakında paraşütsüz düşüş başlayınca yandım allahhhhhhhhh sesleri buraya kadar gelir

  • trader15 Şubat 2013 21:50

    sevgiliborsa gundem gip piyasasıyla sorunun ne gayet guzel şirketler bunlar ne operasyonu hepsi zaten yeni halka arz olmus

  • adsız15 Şubat 2013 21:00

    meksa bizde bu isimlerden kimsenin hesabı yok diyor herhalde yok çünkü başkasına hesap açıyorlar açtıkları adamlara maaş veriyorlar onlatrın adına işlem yapıyorlar hesabın esas sahibi ne şifre biliyor nede hesap nosunu yazıklar olsun bunlara kimse yeter gelin bakıyım buraya demiyor yeni spk başkanı bulacak inşallah bunları

  • bozuk duzenn15 Şubat 2013 20:43

    allahtan borsa gundem var yoksa bu donen dolaplardan kımsenın haberı olmayacak

  • 15 Şubat 2013 19:50

    meksa yatırım kimleri çalıştırdıgına dikkat etsin adalarını kirletmesinler bence.

  • haberci 15 Şubat 2013 19:19

    borsagündem bu süslünün olduğu tahtalrı niye yazmıyorsunuz lütfen onlarıda yazın yoksa ilişkilendirilecksiniz

  • haberci15 Şubat 2013 19:15

    bu haberi yapan arkadaşa helal olsun birde imzasını atsa altına korkmadan dua ederdık ona

  • okuyucu15 Şubat 2013 18:46

    Borsaya yeni giren parlak şirketlerin önüne engel olmamak lazım,bu tür yayınlarla hiçbir kobi şirketine ilgi duyulmaz.Borsaya yeni girecek şirketlere devlet destek verirken medya olarak cesaret kırmayın,borsada dedikodu bitmez.

  • Ferruh15 Şubat 2013 18:31

    Kesin bu haberi Yasef yaptırmıştır. Yediği dayak yetmedi herhalde. Devamını istiyor. İnsan da Şeref onur yoksa yapılacak bir şey yok......

  • rodrigez15 Şubat 2013 18:14

    Aziz yıldırım gibi güçlü bir adamı;telefon dinleme,şike mike derken bir yıl içerde yatırdılar.bunları yakalamak hepsinden kolay,ama yakalansa ne olacak?iki gün sonra bırakılıyor yıllardır böyle,daha bir tanesi aziz yıldırım kadar yatmış değil,bu sermaye piyasası suçlarına özel olarak bakacak bu konuda branşlaşmış bir mahkeme kurulması çok mu zordur?bunlara ağır bir ceza getirmek çok mu zordur?adam korksa yapamayacak korkmuyor,işlem yasağı getirmekle olmuyor.

  • MADUR15 Şubat 2013 17:52

    DÜŞEN HİSSELERİDE BÖYLE ARAŞTIRILIP SEBEBİ SÖYLENSE

  • Açık ismini bilsek15 Şubat 2013 17:35

    Bir de bunların açık ismi olsa... ANA adı , baba adı falan ,reel bir şeyler yapardık ....şimdi hayal gücümüzü kullanıyoz... Ama olsun ipuçları var biri körmüş , diğeri koca kafalı ona göre hayal eseriz biz de...

  • Yasli Kurt15 Şubat 2013 17:33

    Elinize saglik sn Borsa Gundem..

  • Mec Donalds15 Şubat 2013 17:13

    Ulan O kadar büyük kafa olsun , içinde hiç beyin olmasın .Oglum polis şimdi 25 nin de aynı baz istasyonlarından bağlantı kurduğunu tespit edemeyecek mı?Varsa yoksa at tut hiç beyin yok sende ...

  • dengesiz15 Şubat 2013 17:05

    DENGE 4 mılyon tl kar acıklamıs sermayenın yarısı temmettü yada bedelsiz vermek zorunda çamur atmayın

  • Kapak oldu15 Şubat 2013 17:03

    Adana Kıbrıs arası yolcu trafiği artmiş ... Oğlum siz milleti dutmeye çıktınız ama Borsagundem tarafından yakalandınız ,

  • dede15 Şubat 2013 16:50

    İlk panikle tavuk gibi kaçışmışlardır:))

  • Koca kafa 15 Şubat 2013 16:48

    Koca kafa erkan bırak bu isleri artık yeter ... Soya soya milleti yasefle yetmedi mı? Polis , polis hırsız varrrr

  • oh be15 Şubat 2013 16:46

    yeni spk,yeni kararlar soyguna dur dedi dagidik de milleti yolma planını yürürlükten kaldırdı.

  • Mehmet15 Şubat 2013 16:40

    Ispat yok, delil yok suçla. Bu sitede çarşaf çarşaf reklemı yapılan hisseler çakılınca ne oldu demiyorsun. Dengenin bilançosuna baktın mı? Halka arz bilançosundan kat kat iyi sen çamur at izi kalsındasın

  • BURADA KALMASIN15 Şubat 2013 16:39

    bu bir ihbar,devletin anlı-şanlı kurumları kuruluşları(SPK,SAVCI,MALİ POLİS,MASAK,MALİYE) derhal harekete geçmeli,ortam dinlemesi,ses-görüntü,teknik takip.

  • meftun15 Şubat 2013 16:32

    kardeşim spk ya sallasana bu tip hissseleri halka açıyorlar oyunculara ne sallıyosun adamlar alıcak satıcak gayet normal millet açsın gözünü almasın burası borsa......

  • mağdur15 Şubat 2013 16:27

    hepsi düzen iyi olmuş daha ileri gidilmeli

  • dedokodu15 Şubat 2013 16:25

    dedikoduculk yapmayın ....yorumların hepsini yaynlayın

  • pd/dd'yüksekse dikkatli olun.15 Şubat 2013 16:24

    pd/dd=eğer diğerlerinden çok yüksekse borsada dayak yiyip oturursunuz.işin başı pd/dd'nin en ucuz oluşudur.yoksa ham yapar sizi zilliler yüksek pd/dd'li olanlarda.

  • bordo bereli15 Şubat 2013 16:17

    Bunlar borsa teroristi,diğerleri canını bunlarda malını alır.

  • 15 Şubat 2013 16:09

    yancıların yancıları para kazandıkları için şimdilik size ne kardeşim modundalar :) ama bir dahakine verdiklerini fazlasıyla alırlar merak etmeyin :))

  • akbaba bunlar15 Şubat 2013 16:06

    yolcu pisliği ile geçinen hancı tavukları başladı gıdaklamaya,öyleyse haber harfiyen doğru.

  • kamil15 Şubat 2013 16:05

    ya bırakın bu ıslerı madem oyle bılıyorsunuz sızde alın kazanın veya zamanında yazında mıllet alsın kazansın lan oglum sımdı yazın kagıtda gorelım en son HAYALİ gordugumde benım odadaydı sonrasında mılletın odasını zıyaret etmıs galıba

  • çulsuz15 Şubat 2013 16:01

    fincancı katırlarıürkmüşe benziyor,demek haber doğru.

  • Mert15 Şubat 2013 15:58

    SPK, İMKB ve MASAK bu kişileri ve bu hisseleri ayrıca bu şirketlerin sahiplerini incelemesi lazım.

  • trade15 Şubat 2013 15:54

    yahu kardeşim bırakın da mıllet para kazansın

  • 15 Şubat 2013 15:45

    ISPATINIZ VARMI

  • eski borsacı15 Şubat 2013 15:33

    yusuf fevzi ve çetesi..adana şubede bir de petrolcü Turgay var finans kaynağı ...Bu çete işleri bitti bunlar hala ayakta nasıl oluyor.aracı kurumlar hiç mi anlamamış.küçük arzlar olduğu müddetçe bu çeteler de hep var olacaktır.

  • ferat15 Şubat 2013 15:31

    şehir efsanesi

  • SULTAN HAN15 Şubat 2013 15:27

    Birde MEMSA zedelere kulak verseniz...

  • bravoda15 Şubat 2013 15:21

    güzelsin Borsagündemde; şunlar iki gün olsun bizim oralarada uğrayıverseler...

  • salo195715 Şubat 2013 15:15

    HAKİKATEN SİZLERİ TEBRİK EDERİM.BÖYLE CANBAZLARI BİLELİM Kİ,ONA GÖRE YATIRIM YAPALIM.ZATEN BU ŞİRKETLERİN PATRONLARI KENDİLERİNE HAKİM DEĞİL,ŞİRKETE NASIL HAKİM OLSUNLAR.BELKİDE BUNLARLA ORTAK ÇALIŞIYORLAR.

  • BİR BROKER15 Şubat 2013 15:12

    BİR FİKİR DE BENDEN.SAKIN ŞU GİDECEEEK BU GİDECCEK DİYE PARALARINIZI BU TİPLERE KAPTIRMAYIN,ARACI KURUM UZMANLARINA DANIŞIN SAKIN F/K'SI ÇOK PAHALI,PİYASA DEĞERİ/DEFTER DEĞERİ DE ORTALAMALARIN ÇOK ÜZERİNDEKİLERE(ÖRNEĞİN 2 VE ÜZERİ PAHALIDIR,BİR VE ALTI UCUZDUR DİĞERLERİNE KIYASLA AMA KAR ETMELİ,BORCU AZ OLMALI)DİKKAT EDİN.BORSA UZUN VADELİ YATIRIM YERİDİR.KISA VADELİ ALIM SATIULARLA SERVETİNİZİ KAYBEDEBİLİRSİNİZ.

  • BRAVO BORSAGÜNDEM15 Şubat 2013 15:04

    İŞTE HİZMET BU KÜÇÜK YATIRIMCILARI KAZIKLAYANLAR BÖYLE DEŞİFRE EDİLİYOR BRAVO BORSAGÜNDEME,ARTIK BORSA GÜVENİLİR YER OLMALI HALA YATIRIMCI GELMİYORSA BU TEZGAH KURANLARIN HALKI KAZIKLAMASI YÜZÜNDENDİR.SPK,İMKB BUNLARA ÖNLEM ALIRSA GÜVEN TEKRAR GELİP 10 MİLYON HESAP SAYISINA ULAŞILIR BORSADA.(HALA 16 SENEDEN BERİ 1 MİLYON CİVARINDA HESAP SAHİBİ)