E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa440 milyonluk fondan ilk yatırımlar---

440 milyonluk fondan ilk yatırımlar

440 milyonluk fondan ilk yatırımlar
28 Ağustos 2017 - 15:01 borsagundem.com

İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun ilk yatırımlarını gerçekleştirdi

Portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşlarından İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun ilk yatırımlarını gerçekleştirdi.

19 Haziran - 18 Temmuz tarihleri arasında nitelikli yatırımcılardan toplanan taleple, 440 Milyon TL büyüklüğe ulaşan fonun ilk yatırımları Ankara ve Antalya’da yer alan toplam 8.090 m2 brüt kiralanabilir alana sahip iki ayrı ticari gayrimenkul oldu.

İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu ile ülkemizin büyük şehirlerinde yer alan ticari ofislere yatırım yaparak elde edilen kira geliri ve değer artışı ile yatırımcılarına uzun dönemli ve istikrarlı getiri sağlamayı amaçlıyor.

Fon, yatırımcıların bireysel birikimleriyle ulaşamayacakları ölçekteki ticari gayrimenkullere yatırım yaparak uzun dönemli kiralamalar gerçekleştirecek. Fonun yatırımcıları hem ticari gayrimenkullerin sağladığı düzenli kira gelirine iştirak edecek hem de portföyde yer alan ofislerin değer artışından yararlanabilecekler.

%21,44 pazar payı* ile Türkiye’nin lider portföy yönetimi şirketi olan İş Portföy, 30.7 Milyar TL büyüklüğünde varlık yönetmektedir. 

*Kaynak: SPK tarafından yayınlanan 31.07.2017 tarihli portföy değerleri tablosu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)