E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknoloji444'lü numaralar tarih oluyor---

444'lü numaralar tarih oluyor

444'lü numaralar tarih oluyor
18 Şubat 2012 - 14:40 borsagundem.com

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan değişiklikle 444’lü numaraların adı "Yerel Aranır Numaralar" olarak değiştirildi

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan "Numaralandırma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" ile "Bilgi ve Danışma Numaraları" ibaresi "Yerel Aranır Numaralar" olarak değiştirilirken, numara gruplarının belirlenmesi, tahsisi ve kullanımında uygulanacak usul ve esaslar konusunda yetkili kuruluş BTK olarak belirlendi.
Halihazırda 444 XXXX şeklinde kullanılan numaralarla ilgili değişiklikle, yönetmelikteki "tahsis edilen" ibaresi "ikincil tahsisi yapılan ve ülkenin her yerinden 7 hane çevrilmek suretiyle aranan" biçiminde değiştirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • soygunadevammı26 Şubat 2012 12:33

    adınıdeğiştirerek fahiş ücretlerle milleti uluslararasıgörüşme ücretlerinin üzerinde tarifelere devammı bu milleti kandırmak soymak bukadar kolay olmamalı yetkililer görmüyormu yoksa görüpte milletinin soyulması hoşunamı gidiyor millet soyuluyor geri kalanlarsoyduruyormu yeter yeter yeter.