E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem545 adet maden sahası ihaleye çıktı---

545 adet maden sahası ihaleye çıktı

545 adet maden sahası ihaleye çıktı
13 Haziran 2024 - 08:19 borsagundem.com

MAPEG, 545 adet maden sahası için ihaleye çıktı. İhalesi yapılacak sahaların ili, erişim numarası, maden grubu, ihale şartnamesi, pafta- koordinat bilgileri, alanları ve ihale tarihleri yer alacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 545 adet maden sahası için ihaleye çıktı.

MAPEG'in ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 545 adet maden sahası ihale edilmek bugünden itibaren en az on beş gün süre ile https://www.mapeg.gov.tr/ adresinde ilan edilecek.

İlanda ihalesi yapılacak sahaların ili, erişim numarası, maden grubu, ihale şartnamesi, pafta- koordinat bilgileri, alanları ve ihale tarihleri yer alacak.

Zonguldak'ta maden ocağında göçük: 1 ölü 1 yaralı

 

İliç maden ocağında toprak indirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL KOZALAK13 Haziran 2024 11:04

    Yabancılara maden alanlarımızı peşkeş çekmezler para için umarım.

  • Mucise Reis : )13 Haziran 2024 10:21

    Sakın olaki vermeyin. İnsanoğlu modernleşme ve sanayileşme ile inanılmaz biçimde madenleri arıyor. o kadar çok maden aradı kazdı buldu çıkarttıkı bazı madenler kıtlık durumuna düşecek. Geri dönüşüm yok. okyanuslar, denizler heryer atıklar çöpler ilke dolacak. Gerçektende Dünya kaz -bırak-çöp-atık denkleminde yok olacak ... biz göremeyiz :D demem o ki, ülke maden sahalarını asla ve asla yabancılar vermeyin .Sahaları alıp sözde çalışıyor gibi yaparak bunları yabancılara vermeyin. Gelecekte bazı madenler kıtlık yaşacak çok çok çok daha değerli olacak. ihalelerde açık kapı bırakılıp millet devlet lehine maddeler olmalı