E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem550 aday için çalışmalar başladı---

550 aday için çalışmalar başladı

550 aday için çalışmalar başladı
20 Mart 2015 - 07:08 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu, 7 Haziran milletvekili seçimlerinde aday gösterilecek 550 isim üzerinde çalışmaya dün Ak Parti Genel Merkezi’nde başladı

Davutoğlu’nun dün parti genel merkezinde  bazı il başkanları ve genel başkan yardımcılarıyla görüştüğü öğrenildi. Kendisinin başkanlığında oluşturulan üst komisyon ile listelerin YSK’ya verileceği son tarih olan 7 Nisan’a kadar çalışacak olan Davutoğlu, seçim beyannamesinden seçim kampanyasında kullanılacak tüm materyalleri de belirleyecek.

Partide, dört parti yöneticisinin başkanlığında ara komisyonlar aday adaylarını değerlendirmeyi sürdürüyor. Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Mustafa Şentop ve Süleyman Soylu ile Genel Sekreter Haluk İpek’in başında bulunduğu komisyonlar, pazar gününe kadar çalışmalarını sürdürecek.

6 bini aşkın aday adayının sayısını önce 3 bine ardından da bin 500’e düşürecek. Bu süreçte başvuru yapmamış ancak davet gidecek isimler de belirlenecek ve Mart ayının son haftası davet gidecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)