E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor6 gollü destan gibi maç---

6 gollü destan gibi maç

6 gollü destan gibi maç
05 Ekim 2012 - 00:12 borsagundem.com

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde coştu... Evsahibi B.Mönchengladbach karşısında futbolu anlattı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda F.Bahçe, Almanya deplasmanında B.Mönchengladbach’ı 4-2 mağlup etti. Gol düellosu şeklinde geçen maçta ev sahibi takım 8. dakikada De Jong ile öne geçti.Fenerbahçe, bu gole 25. dakikada Baroni'nin mükemmel frikik golüyle, 40. dakikdada Meireles'in füzesi ile cevap verdi ve soyunma odasına 2-1 önde gitti.
70. dakikada ise Kanarya’nın Hollandalı yıldızı sahne aldı ve takımının 3. golüne imza attı. M'Gladbach 3 dakika sonra De Camargo ile cevap verse de Almanya'da son sözü söyleyen ise Fenerbahçe'nin gol perdesini açan Baroni oldu ve farkı yeniden ikiye çıkardı.
Gruptaki diğer maçta Marsilya, sahasında AEL Limassol'u 5-1 yendi. Bu sonuçların ardından Marsilya, 4 puan, 4 averajla haftayı lider tamamlarken, Fenerbahçe ise aynı puan, 2 averajla ikinci sıraya yerleşti. Borussia Mönchengladbach ise 1 puanla üçüncü sırada, AEL Limassol da aynı puanla son sırada yer aldı.
İŞTE KADROLAR
Borussia Mönchengladbach: Stegen, Daems, Brouwers, Ring(Dk. 46 Hrgota), Tolga Ciğerci(Dk. 62 De Camargo), Jong, Marx, Nordtveit, Arango, Xhaka, Stranzl
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Egemen, Caner, Bekir, Hasan Ali, Cristian, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt(Dk. 90 Selçuk Şahin), Sow(Dk.77 Krasic)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FB05 Ekim 2012 09:04

    ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARINDADA BÖYLE OYNASANIZA,PAZAN GÜNÜ GÖRECEĞİZ GERÇEKTEN BU İŞİN DEVAMI GELECEKMİ YOKSA ACILARIN TAKIMI OLMAYA DEVAMMI