E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem8 kişiye daha İstiklal Madalyası verildi---

8 kişiye daha İstiklal Madalyası verildi

8 kişiye daha İstiklal Madalyası verildi
20 Kasım 2021 - 09:05 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 8 kişi daha İstiklal Madalyası sahibi oldu.

Kurtuluş Savaşı’ndaki hizmetleri tespit edilen şehit ve gazilerin 8 mirasçısına İstiklal Madalyası verildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

10 BİN İSTİKLAL MADALYASI VAR

1 Kasım 1926 tarihine kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce verilmiş olan İstiklâl Madalyaları, bu tarihten sonra  Millî Savunma Bakanlığı tarafından veriliyor. Toplam İstiklal Madalyası sahibi 10 bine yakın.

Resmi Gazete'nin sitesi çöktü

Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyası yasalaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.G.20 Kasım 2021 20:11

    KUZEY KIBRIS TÜRK DEVLETİ GECEN YIL KIBRIS BARIŞ HAREKATINA KATILANLARA MADALYA GÖNDERMİŞTİ BELEDİYE AİLE VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIGININ ÜCRETSİZ KARTLARINI GECERSİZ SAYARAK KULLANMAMIZI ENGELLEDİ İZMİRİM KART KULANMAMIZI MECBUR KILDI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINDAN BERİ OTOBÜSE/METROYA BİNİP KARTI OKUTUNCA OTOBÜS İÇİNDE YÜKSEK SESLE "VATAN SİZE MİNNETTARDIR" ANONSU DUYULUYOR BU ANONS BENİ SUREKLİ 47 YIL ÖNCESİNE GÖTÜRDÜĞU İÇİN RAHATSIZ EDIYOR/OLUYORUM GÜNÜMÜZÜ YASAMAMA ENGEL OLUYOR-ZATEN YASIMIZ 65 YAŞINI GEÇMİŞ 65 YAŞ KARTI VERSELERDİ DAHA İYİYDİ EŞİM DE KARTINI OKUTUNCA AYNI ANANS DUYULUYOR ANONS DUYULUNCA RAHATSIZ OLDUĞUMU/EDİLDİĞİMİ ŞÖFÖRLERE SÖZLÜ OLARAK İLETİYORUM BU RAHATSIZ BU UYGULAMA SON BULMALIDIR