E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulis8 MİLYAR DOLARLIK SEDİR ADASI’NI İHLAS İNŞA EDECEK---

8 MİLYAR DOLARLIK SEDİR ADASI’NI İHLAS İNŞA EDECEK

8 MİLYAR DOLARLIK SEDİR ADASI’NI İHLAS İNŞA EDECEK
29 Nisan 2009 - 00:49 borsagundem.com

Dubai’deki Palmiye adasının bir benzeri olacak 3 milyon metrekarelik projenin inşası için İhlas Holding ile ön anlaşma yapıldı


Lübnan sahillerine, ebediyeti ve istikrarı simgeleyen sedir ağacı şeklinde bir ada yapılması planlanıyor. Borsagundem.com'un edindiği bilgilere göre, Dubai’deki Palmiye adasının bir benzeri olacak 3 milyon metrekarelik projenin inşası için İhlas Holding ile ön anlaşma yapıldı. Projeyi yürüten Nur Şirketinin sahibi Dr. Muhammed Salih, “İhlas Holding ile 2 milyar dolarlık ön anlaşma yapıldı” dedi. Taiwan News’e konuşan Salih, projede, lüks konutlar, ticari ve turistik işletmeler ve eğlence mekanlarının olacağını söyledi. Proje, dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan 12 milyondan fazla Lübnanlı göçmeni hedefliyor. Yurtdışında yaşayan Lübnanlılar’a ‘Evinize geri dönün’ mesajını verilecek.

Projenin ilk kısmı isteyen herkesin gelebileceği halka açık olan bölümden oluşuyor. Diğer kısım ise özel konutlara ait. Konutlar göre 8 milyon ila 160 milyon dolardan satılacak. 8 milyar dolarlık projeden toplam 16 milyar dolarlık bir kazanç elde edilmesi bekleniyor.



HABERİN ORJİNAL METNİ İÇİN TIKLAYIN





BORSAGUNDEM.COM


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)