E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa9 günlük tatilde Borsa İstanbul ne yapacak?---

9 günlük tatilde Borsa İstanbul ne yapacak?

9 günlük tatilde Borsa İstanbul ne yapacak?
14 Haziran 2016 - 17:21 borsagundem.com

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması ile birlikte bankalar ve Borsa İstanbul'un çalışma günleri de merak konusu oldu

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması ile birlikte gözler farklı kurumlara çevrildi. En çok işlemin yapıldığı bankalar, ve Borsa İstanbul'un idari tatilde açık olacak mı en çok merak edilen konu.

Bakanlar kurulu kararı sonrası yapılan açıklamayla cuma gününün izinli sayıldığı ve bayram tatilinin 9 güne çıkartıldığı açıklaması yapıldı.

Buna göre Cuma günü kamu çalışanları idari izinli sayılacak ve sonraki Pazartesine kadar tatil yapabilecekler. Bu duruma göre kamu bankaları tatil olacak.

4 Temmuz Arefe günü kamu bankaları kapalı olurken özel bankalar ve Borsa İstanbul öğlene kadar çalışacaktır. Yine Bayramın bittiği 8 Temmuz Cuma günü ise özel bankalar ve Borsa İstanbul tam mesai yapacaklardır. 4 Temmuz günü bankalar yarım gün çalışacağı için bankacılık işlemleri olanlar bu gün işlemlerini erken yaptırmalarını tavsiye ederiz.

Özellikle EFT yaptıracak olan kişilerin sabah erken saatlerde EFT işlemlerini yaptırmalarını tavsiye ederiz. Çünkü öğleden sonra bankalar kapanacağı için öğleden sonra yapılacak EFT işlemleri 8 Temmuz Cuma gününe kalacaktır

2016 yılı Ramazan Bayramı tatili şöyle:
Ramazan Bayramı Arefesi 1/2 gün 04 Temmuz Pazartesi
Ramazan Bayramı 1. gün 05 Temmuz Salı
Ramazan Bayramı 2. gün 06 Temmuz Çarşamba
Ramazan Bayramı 3. gün 07 Temmuz Perşembe

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet Akkurt14 Haziran 2016 20:05

    Ne İngiltere ab den çıkar ne fed faiz artırır.Olan sizin hisselere olur.Sizden tuvalet kağıdı parasına alırlar.Satarken elmas değerinde satarlar.Bunların hepsi oyun alavere dalavere ytd.

  • dünyada düşüşler hızlanıyor galiba14 Haziran 2016 17:32

    dünya borsaları da önemli düşüşlere gebe büyük bir düşüş fırtınasına hazır olmalı bayramda kağıtta kalmak mı ....amanniinnn???