E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem9 yaşındaki çocuk mezarlıkta asılı halde bulundu---

9 yaşındaki çocuk mezarlıkta asılı halde bulundu

9 yaşındaki çocuk mezarlıkta asılı halde bulundu
04 Ekim 2019 - 21:03 borsagundem.com

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, Suriye uyruklu Vail El S.'nin (9), mezarlık kapısına iple asılı cesedi bulundu. İntihar ettiği düşünülen çocuğun cansız bedeni otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay, dün Kartepe Acısu Mahallesi'nde meydana geldi. Seyyide Ayşe Camii'nin yanındaki mezarlığın kapısında asılı çocuk olduğunu görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan polis, cansız bedenin Suriyeli Vail El S.'ye ait olduğunu belirledi. İntihar ettiği düşünülen çocuğun cansız bedeni otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı öğrenen çocuğun babası M.S. ile yakınları geldikleri mezarlıkta sinir krizi geçirdi.

M.S. ile S.S. çiftinin 5 çocuğundan biri olan Vail El S. bugün kılınan cenaze namazının ardından Acısu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Öte yandan, Vail El Suud'un eğitim gördüğü okulda diğer öğrenciler tarafından Suriyeli olmasından dolayı dışlandığı ve olay günü de okulda görevli bir öğretmen tarafından azarlandığı iddia edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim05 Ekim 2019 14:17

    Mülteci ve yabancı düşmanlığı yapmak Türkiye de ki derin devlet ajanı artıklarının oyunlarından biridir.  İnsanların vebalini üzerine alanlar bunun yanına kalmayacağını bilsinler.  Hiç bir söz hiç bir kelam havada kalmaz, Döner dolaşır sahibini bulur.  Bu böyle biline!

  • Ercan05 Ekim 2019 11:46

    Suriyelilerin bazıları savaş sırasında suriye tarafına geçip neden ramazan ve kurban bayramlarını kutlayıp yeniden Türkiye ye dönerler merak ediyorum! Savaş bitse de gitmezler..... çocuk için üzgünüz mekanı cennet olsun.

  • Mesut05 Ekim 2019 09:44

    Asıl Suçlu Öğretmen pedagojik formasyon alıyorlar psikolojileri 0 Öğretmen şu durumda bence suçlu karşısındakini odun sanıyorlar galiba insan incinebilen kirilabilen bir varlıktır nurdan öğretmeni kınıyorum yazık

  • Mesut05 Ekim 2019 11:01

    Arkadaşlar Öğretmenin ismini bilmiyorum klavye hatası özür dilerim

  • Cego 05 Ekim 2019 08:04

    Bu yaştaki hiçbir çocuk horlandı diye kendini asmaz. Arap sevicilerin uydurması.allah rahmet eylesin. Suriyelileri tasvip eden evine alsın beslesin. Bazı dengesizler Almanya’daki Türk lerle Türkiye deki Suriye lileri kıyaslıyor. Almanya bizi kendi çağırdı. Çağırdıklarının hepsini çalışmaları için çağırdı.

  • yazık05 Ekim 2019 01:19

    Almanyda, suriyelileri kabul etmen önce ailecek tüm bireyleri rehabilite ediyorlar. Almanya kültürü ve yaşam biçimini anlatıyorlar.ALman kültürüne adapte için eğitim çalılması yapıyolar. SOrun olmasın kimse incinmesin diye rehberlik hizmeti var. bizde, aç kapalıları... herkes istediği yere haydaa... sonra herkes kafasına göre okula, oraya buraya, eğitenin eğitimi yok, gelenin bilgisi yok, toplumun eğitimi yok. 5 geleceğine geliyor şehre 1115 ... millet de kabullenemiyor, gelende kabullenemiyor. bu düzensizlik ve kargaşa her alanda olumsuzlulara yol açıyor. Gerçekden alınan ve uygulana kararların sonuçları bizlere acı acık geliyor., intihar, tecavüz, evlilik dışı bişeler, yazamıyorum. gidin sınır şehirlere sorun ordaki halka, burdan bişe görülmez.

  • Öğrenmemek 05 Ekim 2019 08:36

    Yalanın daniskası. Alamanlar 3. neslini büyüten vergi veren katma değer üreten 3.500.000 Türkü niye kabullenmiyor diye adama sormazlar mı ? Cehalet bakiiii ...

  • mehmet yılmaz 05 Ekim 2019 01:04

        kemal ve merale  KINA göndermek lazım bitaraflarına sürsünler SURİYELİ ÇOCUĞUN ölümüne sebep oldukları için.

  • osman05 Ekim 2019 00:05

    inanın okuyunca gözyaşlarım sel oldu sel oldu sel oldu sel oldu hıçkıara hıçkıra ağlıyorum ağlıyorum...

  • osman05 Ekim 2019 00:00

    insanları düşman gören insan görünümlü canavarlar  siz başka üikelere gitseniz size öyle bakılsa ne yaparsınız be vijdansızlar

  • Bika04 Ekim 2019 22:41

    Öğretmen azarladı diye 9 yaşındaki çocuk intihar etmez, öğretmenler yanlış yapanı azarlar ve eskiden iyi de döverlerdi.

  • Kuddusi 04 Ekim 2019 22:39

    Ayıp arkadaş ayıp benim annemde Avrupa’da eğitim görmüş hem dışlanmış bunlarıda aynı şekilde dışlıyorsunuz çok aciz insanlarız bu dünyaya çivi mi? Çakacağız hepimiz öleceğiz ayıptır

  • AHMET ÖZBİR04 Ekim 2019 22:22

    IRKÇILAR Suriyeli göçmenleri aşağıladılar, hakir gördüler, kötü muamele yaptılar insanlıktan nasipsizler! Bu çocuk umarım hor görülüp canına kıymamıştır. Müslüman müslümanın kardeşidir, onu incitmez, onu sever, bağrına basar, ancak İslâm düşmanları müslümandan nefret eder!

  • Okie Dokie04 Ekim 2019 21:59

    Suriyeli hımmmm

  • AhmetK04 Ekim 2019 21:51

    Suriyelilere mikrop muamelesi yapanlar, müslümansa imansızlıklarından, inanmıyorlarsa insanlıklardan utansınlar. Bu cocugun olumunden arkadaslarının aileleri de sorumlu. Hepimiz kendimizden utanmalıyız ve sorgulamalıyız

  • ahmet04 Ekim 2019 21:20

    Kimse ülkesinden çıkıp kolay kolay başka ülkede yaşamaz.Bazı insanlar acımasız oluyor maalesef.Her yerde Suriyel'ileri aşağılarsanız olacağı budur.Medyada ırkçılığı körüklüyor.Gaza gelmeyelim insanlığımızı kaybetmeyelim.

  • fatih istanbul04 Ekim 2019 21:17

    öğretmen  ha nasıl eğitmense  bunlar sat dolsun  maş yatsın 

  • 3404 Ekim 2019 21:16

    dini ırkı ne olursa olsun insanları dışlamak doğru değil mesala dünyanın bir çok yerinde biz varız dislanirsak hoşuma giderim gitmez

  • hikmet 04 Ekim 2019 21:09

    ahh be güzel çocuğum bu yaşta bunu yapmana ne sebep oldu .....

  • mehmet yılmaz 05 Ekim 2019 01:07

     SURİYELİ ÇOCUĞUN ölümüne kanı ve sütü bozuk ırkçı soysuzlar oldu.