E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem9 yaşındaki kızını işkenceyle öldüren cani tutuklandı---

9 yaşındaki kızını işkenceyle öldüren cani tutuklandı

9 yaşındaki kızını işkenceyle öldüren cani tutuklandı
21 Nisan 2020 - 18:22 borsagundem.com

Gaziantep'te, eşi Rukiye Aslan'dan ayrı yaşayan Müslüm Aslan (33), 9 yaşındaki kızı Ceylan ve iki kardeşine işkence yaptı. Babası tarafından duvara asılıp hortumla dövülen Ceylan, yoğun bakım ünitesinde 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti

Bir yıl önce tartıştığı eşi Rukiye Aslan’ı bıçakladığı için cezaevine giren Müslüm Aslan, tahliyesinin ardından babaevine giden eşinden 3 çocuğunu alarak yaşadığı eve döndü.

İddiaya göre; Müslüm Aslan, bir süre sonra çocuklarına şiddet uygulamaya başladı. Babası tarafından feci şekilde dövülen 9 yaşındaki Ceylan, yere yığılarak hareketsiz kaldı.

155’i ARAYIP DİĞER ÇOCUKLARI ANNELERİNE BIRAKTI

Bunun üzerine Aslan, 155 ihbar hattını arayarak, çocuğunu darp ettiğini belirterek adresini verdi. Aslan, bu sırada diğer çocukları Yusuf İlker (7) ile Bünyamin’i (5) alarak kendisinden boşanmak için dava açan ve baba evinde yaşayan Rukiye Aslan’ın evine bıraktı.

İhbarın ardından eve giden polis, kanlar içerisindeki Ceylan’ı ambulansla hastaneye kaldırırken, kaçan babayı da bir parkta yakalayarak gözaltına aldı.

MİNİK KIZIN KANI PERDELERE SIÇRADI

Gözaltındaki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Müslüm Aslan, tutuklanarak cezaevine koyuldu. Bu arada evde yapılan incelemede kızını döverek ölümüne neden olan Müslüm Aslan’ın olayın ardından sıçrayan kan izlerinin bulunduğu perdeyi keserek sobaya atıp, yaktığı belirlendi

CEYLAN, YAŞAMA TUTUNAMADI

Hortumla yediği dayak ile ağır yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Ceylan ise dün gece doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı. Ölümü ile annesi, kardeşleri ve yakınlarını yasa boğan küçük Ceylan’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
ACILI ANNE: BOĞAZIMI KESTİĞİ İÇİN CEZAEVİNE GİRDİ

Kızının ölümünün ardından iki oğlu ile babaevinde yaşamını sürdüren Rukiye Aslan, boşanma davası açtığı Müslüm Aslan’dan evlilikleri süresince sürekli şiddet gördüğünü belirterek şunları söyledi:

* Eşim beni daha önce sürekli dövüyordu. Geçen yıl ramazan ayında boğazımı makasla keserek beni darp etti.

* Ben de çocuklarımı alarak babamın evine geldim. Ölümden zor kurtuldum. Boşanma davası açarak şikayetçi oldum.

* Polisler, bunun üzerine Müslüm’ü yakalayarak cezaevine koydular. Çıktıktan sonra bana ‘barışalım sorunları halledelim’ dedi ama kabul etmedim.

“KOLLARINDAN DUVARA ASIP HORTUMLA DÖVMÜŞ”

* Cezaevinden çıktıktan sonra çocukları birkaç günlüğüne görmek için yanına almak istedi. Ben de babaları olduğu için izin verdim. Ama geri göndermesini istediğimde beni hep oyaladı.

* Çocuklarıma sürekli şiddet uyguluyormuş. Kızımı ‘annen buraya geldi mi yalan söyleme’ diyerek dövmüş. Kollarından duvara asmış, sonra hortumla döve döve bayıltmış.

* Ceylan kanlar içinde kalınca da 2 oğlumu taksiyle bizim evin önüne bırakıp kaçmış. Kızım öldü, yıllardır bana ve çocuklarıma hayatı zindan eden bu caninin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

ABLASININ ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ANI ANLATTI

Olay anında evde olan ve ablasının yaşadıklarını anlatan Yusuf İlker Aslan, “Babam ellerimize tahtayla vurdu. Ablamı duvara asarak, hortumla dövdü. ‘Anneniz eve geldi mi?’ diye sorup ablamı ve beni dövdü. Sonra beni ve kardeşimi alıp, annemin evinin önüne getirdi. Sürekli bize balta gösterip, kolumuzu keseceğini söylüyordu” diye konuştu.
158 GÜN SONRA TAHLİYE EDİLMİŞ
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Gaziantep'te 1 yıl önce eşi R.A'yı yaraladığı için cezaevine giren, 9 yaşındaki kızı Ceylan A.'yı darp ederek ölümüne yol açan Müslüm A.'nın durumuyla ilgili açıklama yaptı. Söz konusu şahsın eşini yaralama suçundan Mayıs 2019'da tutuklandığı, Kasım 2019'da tahliye edildiği duyuruldu.


Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

*Mağdure C.A, babasının darp etmesi sonucu hastanede tedavisi devam ettiği sırada 21/04/2020 tarihinde hayatını kaybetmiş olup, C.A'nın babası şüpheli M.A hakkında 16/04/2020 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır.

*Şüpheli M.A, 17/04/2020 tarihinde göz altına alınmış ve 18/04/2020 tarihinde de Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

*Şüphelinin 31/05/2019 tarihinde eşine karşı yaralama suçundan tutuklandığı, 04/11/2019 tarihinde tahliye edildiği tespit edilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mert22 Nisan 2020 10:37

    mhp+ak parti af yasası kına yaksınlar

  • mustafa22 Nisan 2020 09:15

    lan bi istifa edin onurunuz şerfeniz haysiyetiniz varsa. bu cinayetten sizler sorumlusunuz yargılanmanız hatta sanık ile beraber .

  • ....22 Nisan 2020 08:49

    ya nasıl bir ruh hastalığı bu ? hayvan bile avıyle keyfi oynamaz iken, sen evladına, çucucuk cunyadna haberi olmayan insanlara neler yapıyorusn.. ne diye yapıyorusn.. nasıl bir mantık ? düşünce ? bunları atacan içeri.. verecen odudunu.. verecen odunu... aynı tipleri aynı koğuşa atacan yesin şerefsizler birbirlerini... adaya aacasın aç susuz bırakacaksın.

  • Düşünen22 Nisan 2020 03:56

    Aile bakanı ve diğerleri şimdi derki davanın takipçisiyiz 😭😭😭 oysa kanunları bunlar yapıyor,hakim ne yapsın mevcut kanunu uygulamak zorunda yoksa hsk. dan ceza yer hatta iyi hal indirimi bile yapmak zorunda.kimi kandırıyorsunuz

  • A. A.22 Nisan 2020 00:34

    Haberi doğru okuyamıyorsunuz. Adam aftan çıkmamış. 2019 Kasım ayında çıkmış. Biz 2020 yılındayız. Hakim altı ay içeride tutup çıkarmış. O hakime sormak lazım. Böyle bir pisliği nasıl çıkardın diye. Bana kalsa idam geri gelmeli. Böyle pislikler idam edilip temizlenmelidir. Herkese de ders olmalıdır.

  • Aynı taraftar22 Nisan 2020 04:05

    İdam falan gelmez, onu geç hakiminde eli kolu bağlıdır oda birşey yapamaz,hata hakimlik kurumunun bir kısmını kaldırıp yapay zekaya bırakılmalı,belki rüşvet ve adam kayırmada kısmen kalkar kanun yapıcılar esas cezayı belirler onlarda bu konuda üç maymunu oynuyorlar,biz onlara baskı yapmak zorundayız oy için bunu yaparlar

  • Covid-1922 Nisan 2020 00:16

    Cezaevindeki delikanlı ve gerçek kader mahkumları kardeşlerim, siz mevzuyu biliyorsunuz.

  • Şahin kus21 Nisan 2020 20:55

    Hani kadına karşı suç işleyenler salinmiyayacakti,

  • Kaçaksaraya güvenlik yapın bu herifi21 Nisan 2020 20:43

    Ya da bohçacı nüfusuna alsın.

  • Okie Dokie21 Nisan 2020 20:15

    Ahmet Özbir bundan sonra her yorum yazdığında bu olayı hatırlatacağım. Bu masum kızımızın kanı Ahmet Özbir'e de bulaşmıştır.

  • Ertuğrul 21 Nisan 2020 19:57

    Kattilete, tacavüzcüker, gaspçılara, mafyalara, uyşturucu cetecilerine af..... ama twitterdan gazeteden okulda televziyonda meeting meydanlarında kendilerine karşı her türlü yazılı sözlü karşıtlığı yapanları içeride asla çıkarmalatı... işte bu herseyi açıklıyor!

  • Hoca21 Nisan 2020 19:13

    Af çıkaranların suçu

  • Xyz21 Nisan 2020 19:05

    Niye haber kanallarında görmüyoruz bu haberleri.yoksa af çıkaranların yüzü kızarmasın diye mi.Devlet Bahçeli nin vebali var bu ölümlerde.çünkü affın çıkma nedeni odur.

  • bulut bey21 Nisan 2020 18:50

    o masum çocuğun ölmesine sebep olanları allahım cezalandırsın 

  • Erol Teksan21 Nisan 2020 18:45

    Birincisi af nedir ya, kişisel suçları kimin rızasını alarak affediyorsunuz ? O zaman insanlar adaleti nerede arayacak ? İkincisi bir baba evladını ÖLDÜRESİYE hortumla dövüyorsa bu kişiyi nasıl ishal edeceksin ? Topluma ne gibi bir faydası olur böyle bir yaratığın ?

  • ...22 Nisan 2020 00:46

    izah da değil, ıslah edeceksin olacak.

  • ali veli22 Nisan 2020 00:05

    ishal değil izah edeceksin  olacak..

  • bir yorum.21 Nisan 2020 18:40

    aha size kader mahkumunun yaptığı kardeşim bu ülkede hiç bir şey doğru olmayacak mı. o çocukları almasına nasıl müsaade ediyorsunuz yani canavara çocuk teslim edilir mi bunun vebali bu canavarı dışarı çıkaranlardır 

  • MUTLUMUSUNUZ!!21 Nisan 2020 18:38

    eserinizle gurur duyabilirsiniz, böyle canileri tahliye ederseniz olacağı budur, maskelerle poz veren vekillere  duyurulur.... bu masum kızın günahı ve vebali ömür boyu  boynunuzda asılı kalacaktır...  alın size af... daha ne caniliklere şahit olacağız....