E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem94 milyar euroluk banka kredisinde batma riski!---

94 milyar euroluk banka kredisinde batma riski!

94 milyar euroluk banka kredisinde batma riski!
27 Nisan 2022 - 21:18 borsagundem.com

İspanya Merkez Bankası, bireysel ve kurumsal olmak üzere yaklaşık 94 milyar euroluk banka kredisinin geri ödenmeme riski olduğunu açıkladı.

İspanya Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada, kredilerin geri ödenmesiyle ilgili mevcut riskin sadece bankaları değil, Kovid-19 salgını döneminde uygun şartlarda kredi yardımı yapan Resmi Kredi Enstitüsünü (ICO) de kapsadığı belirtildi.

61 milyar euroluk şirket, 31 milyar eurodan fazla bireysel kredi riskli durumda

Açıklamada söz konusu 94 milyar euroluk riskin, 61 milyar eurosundan fazlasının şirket, 31 milyar 400 milyon eurosunun bireysel kredi olduğu kaydedildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego30 Nisan 2022 13:45

    Sorosu sen daha iyi bilirsin. 2000 Li yılların başında iyi arkadaş ındı

  • Yorum28 Nisan 2022 08:22

    Eski anayasa mahkemesi başkanı ve eski cumhur başkanı aynı zamanda kim bu adam Ahmet Necdet Sezer ne demiş peki hukuk için ağlamak istiyorum demiş kısa ve öz olarak niye demiş bunu yapılanlar hukuksuzluk eldeki deliller bu mahkumiyet gerektirecek yeterlilikte değil demek istemiş bu adam Türkiyenin en iyi hukukçularından biri

  • Adalet!28 Nisan 2022 00:10

    İftarda iftira atmak yakışıyor mu? Mahkeme bu gerekçeyle mi müebbet verdi? Veya nahkeme tutanaklarında böyle bir ifade mi geçiyor? Üzülüyorum ülkem adına.

  • Adalet!27 Nisan 2022 23:57

    Papaz ve Alman gazetecinin talimatla serbest bırakıldığı, beraat kararı verilen kavalanın müebbet e mahkum edildiği, hırsızın, katilin, tecavüzcünün adli kontrol maskesi adı altında serbest bırakıldığı bir ülkede kimse bağımsız yargıdan ve adaletten bahsedemez. Bu ülke bu utancı haketmiyor. Adalet birgün herkese lazım olacaktır. En çok ta adaleti ayaklar altına alanlar bir gün gelecek adalet dileyeceklerdir. Selam olsun onurlarını çıkarlarından üstün tutanlara.