E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporA Milliler Karadağ'ı tek golle geçti---

A Milliler Karadağ'ı tek golle geçti

A Milliler Karadağ'ı tek golle geçti
11 Ekim 2024 - 23:56 borsagundem.com

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı Samsun'da konuk etti. Ay-yıldızlılar, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlı ekip, Samsun'da oynanan maçı 1-0 kazandı.

İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede gol perdesi ikinci yarıda açıldı. Milliler, 69. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle öne geçti. Mücadelede başka gol sesi çıkmazken, maç 1-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından Ay-yıldızlılar gruptaki puanını 7'ye yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Konuk ekip ise ise yine puan alamadı ve son sıradaki yerini korudu.

Grubun bir sonraki maçında A Milliler, 14 Ekim Pazartesi günü İzlanda'ya konuk olacak. Aynı gün Karadağ, Galler ile deplasmanda karşılaşacak.

MONTELLA 2'Sİ ZORUNLU 5 DEĞİŞİKLİK YAPTI

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı Samsun'da konuk eden A Milli Futbol Takımı, son oynadığı İzlanda maçına göre ilk 11'de 5 değişiklikle sahaya çıktı.

UEFA Uluslar B Ligi'nin ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 yenerek ilk galibiyetini alan A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, 19 Mayıs Stadı'ndaki Karadağ maçında İzlanda maçına göre ilk 11'de 2'si zorunlu 5 değişiklik yaptı.

Montella, sakatlıkları bulunan kaleci Mert Günok ile İsmail Yüksek'in yanı sıra Eren Elmalı, İrfan Can Kahveci, Umut Nayir'in yerine Ferdi Kadıoğlu, Yunus Akgün, Orkun Kökçü, Barış Alper Yılmaz ve kaleci Uğurcan Çakır'a karşılaşmada şans verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can12 Ekim 2024 15:22

    Spor yazarları..ARDA müthişmiş..BEN MÜTHİŞ bir şey göwrmedim...sizi bilmem..biraz uyutuluyor gibi hissettim..amaan..doğruyu 9 köyden kovarlar diye atalar boşa dememiş..saygılar

  • borsacı12 Ekim 2024 08:39

    gol ambarı yapılmalıydı tek gol atıp yeterli denmemeliydi karadag tam kepmişti malesef tek golle yetindiler.

  • Murat12 Ekim 2024 00:49

    Ben bu futbolu bwgenmedim arkadaşlar bu kadar zayıf takıma karşı..bu futbol yakışmadı..skor ne olursa olsun..yani takım gelecek vaad wtmiyor.. arda şöyle..hakan böyle..kerem ..harika deyin durun..benmi görmüyorum bir türlü olmuyor..hayret..

  • Veli12 Ekim 2024 00:19

    Balkanların amatör takım 0 TÜRK BALON takımı 1 yazık be..insan biraz şu oyunu..şu futbolcuları överken utanır..montellada uyutuyor..sabahlara kadar TRT geyik muhabbeti yorumcular gerçeği söylemessiniz adisiniz..eleştirmesseniz korkaksınız..arkadaşlar eleştirin..protosta edin..maçlara gitmeyin..olmadı küfredin..değilse bu sistem değişmez.oysa ne imkanlar veriliyor bu artis şovmenlere.DAUMUN bir sözü var türk futbolcusu TENBEL.FUTBOL ZEKASI AZ.DOĞAÇLAMA OYNAYAN .BİDE ŞIMARIK demiş rahmetli.siz beğendiyseniz..ben özür dilerim..