E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporA Milli'lerin umudu var!---

A Milli'lerin umudu var!

A Milli'lerin umudu var!
10 Ekim 2011 - 07:53 borsagundem.com

A Milli Takım’ın genç yıldızının 2012 Avrupa Şampiyonası’na katılmakla ilgili en ufak endişesi yok

“Hiçbir şey bitmedi. Önce Azerbaycan’ı yeneceğiz, sonra da play-off’taki rakibimizi. Türk Milli Takımı, Euro 2012’de mutlaka olacak.”GRUPTAKİ son maçında Azerbaycan’ı yense bile play-off’a yükselebilmek için Belçika’nın Almanya karşısında puan kaybetmesine ihtiyacı olan A Milli Takımımız’ın genç yıldızı Arda Turan’ın bırakın grubu 2. sırada bitirmek Avrupa Şampiyonası’na katılmak ile ilgili bile en ufak endişesi yok.ELEMELER boyunca forma giydiği 7 maçta 4 gol, 1 asistle Ay-yıldızlı ekibe katkıda bulunan Arda Turan yarınki Azerbaycan maçını kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtirken şunları söyledi: “Şu an için hiçbir şey bitmiş değil. Biz eğer 2012 Avrupa Şampiyonası’na gidemezsek başarısız oluruz. Biz kendimize güveniyoruz.
NE Azerbaycan maçı ile ilgili ne de play-off’lar ile ilgili endişemiz var. Bu takımın gücü ortada. Başardıkları ortada. Önce Azerbaycan’ı yeneceğiz ardından play-off’ta karşımıza çıkacak takımı. Türk Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda mutlaka olacak. Kimse unutmasın ki son gülen iyi güler.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)