E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Capital, mevcut ve yeni müşterilerine özel TradingView paketlerini ücretsiz sunuyor!---

A1 Capital, mevcut ve yeni müşterilerine özel TradingView paketlerini ücretsiz sunuyor!

A1 Capital, mevcut ve yeni müşterilerine özel TradingView paketlerini ücretsiz sunuyor!
10 Ekim 2024 - 12:20 borsagundem.com

1 Ekim - 29 Kasım 2024 tarihleri arasında işlem yapan yeni ve mevcut müşteriler; TradingView Essential, Plus veya Premium paketlerinden birini ücretsiz kazanma şansı yakalıyor.

Sermaye piyasalarının öncü kuruluşlarından A1 Capital, TradingView ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında hem yeni hem de mevcut yatırımcılarına TradingView Essential, Plus ve Premium paketlerini kazanma fırsatı sunuyor. Kampanyaya katılacak olan yeni müşteriler, işlem hacimlerine göre belirlenen paketlerden yararlanırken, mevcut müşteriler ise gerçekleştirdikleri işlemlerden elde ettikleri komisyon gelirlerine göre aynı avantajı elde etme şansına sahip oluyor. A1 Capital, bu kampanya ile yatırımcılarının analiz süreçlerini desteklemeyi ve onlara daha geniş analiz araçları sunmayı hedefliyor.

YENİ YATIRIMCILARA TRADINGVIEW PAKET HEDİYESİ

1 Ekim - 29 Kasım 2024 tarihleri arasında yeni hesap açan yatırımcılar, işlem hacimlerine göre TradingView Essential, Plus veya Premium paketlerinden birini ücretsiz kazanabiliyor. Kaldıraçlı işlemler hariç olmak üzere Pay Piyasası ve VİOP işlemleri değerlendirilen kampanyada, işlem hacmi 500.000 TL ve üzerinde olan yatırımcılara 1 ay boyunca ücretsiz paket kullanım hakkı sunuluyor. Bu kampanya, yeni yatırımcılara TradingView’in zengin analiz araçlarıyla tanışma fırsatı sağlarken, piyasalara daha güçlü bir giriş yapmaları için stratejik bir destek sunuyor.

A1 Capital TradingView Paketleri Hediye Kampanyası’nın detaylarına ulaşmak için tıklayınız…

“YATIRIMCILARA DEĞER KATMAYI SÜRDÜRÜYORUZ”

Kampanyanın yatırımcılara sunduğu fırsatlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan A1 Capital Genel Müdürü Mehmet Serkan Esenpak, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “A1 Capital olarak, yatırımcılarımızın ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak ve onların piyasa koşullarına uyum sağlama kapasitelerini artırmak amacıyla sürekli yenilikler sunmaya devam ediyoruz. TradingView ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sayesinde, yeni yatırımcılarımız işlem yaparken kendilerini daha güvende hissedecek ve analiz süreçlerini kolaylaştıran araçlarla tanışacak. Mevcut müşterilerimiz ise yatırımlarını daha stratejik bir yaklaşımla yönetme imkânı bularak, işlem süreçlerini daha profesyonel bir seviyeye taşıyabilecekler. Her iki kampanya da yatırımcılarımızın sermaye piyasalarında uzun vadeli başarı elde etmeleri için önemli fırsatlar sunuyor. Bu kampanyanın, müşterilerimizin rekabet gücünü artıracağına ve piyasa hareketlerine karşı hızlı ve etkili tepkiler vermelerini sağlayacağına inanıyoruz.”

A1 Capital’den yatırımcılar için yepyeni bir hizmet dahaA1 Capital’den yatırımcılar için yepyeni bir hizmet daha

A1 Capital’in yatırımcı semineri Şanlıurfa’da yapıldıA1 Capital’in yatırımcı semineri Şanlıurfa’da yapıldı

A1 Capital, 2023 yılında toplam 1 milyar 96 milyon TL’lik net kar açıkladıA1 Capital, 2023 yılında toplam 1 milyar 96 milyon TL’lik net kar açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 26,98
En Yüksek: 27,44
En Düşük: 26,58
Değişim 1,66 %
FK: 0,00
PD / DD: 1,09
İşlem Hacmi 34.158.559
Toplam Adet: 1.261.391
Ağırlıklı Ort.: 27,10
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)