E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAB, Türkiye'yi Suriye'de askeri operasyona karşı uyardı---

AB, Türkiye'yi Suriye'de askeri operasyona karşı uyardı

AB, Türkiye'yi Suriye'de askeri operasyona karşı uyardı
07 Ekim 2019 - 14:47 borsagundem.com

Avrupa Birliği (AB) Türkiye'yi Suriye'de askeri operasyona karşı uyardı: Sürdürülebilir bir ortama askeri yöntemlerle ulaşılamaz

Avrupa Birliği (AB), ABD'nin birliklerini beklenmedik bir şekilde bölgeden geri çekme kararının ardından Türkiye'yi Suriye'nin kuzeyine yönelik askeri operasyon konusunda uyardı.

Avrupa Komisyonu sözcüsü basın bilgilendirme toplantısında "Türkiye ve ABD'den durumla ilgili yapılan açıklamalar ışığında, Türkiye'nin haklı endişelerini dikkate alsak da Avrupa Birliği'nin en başında beri sürdürülebilir bir ortama askeri yöntemlerle ulaşılamayacağını söylediğini doğrulayabiliriz" açıklamasında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uyumsuz07 Ekim 2019 18:08

    O uyardı bu uyardı şu uyardı bi bitmediniz. Teröristler ülkemizin dibinde ordu kurmaya çalışırken nerdeydiniz. Bu kadar insan haklarını savunuyorsunuz. Rengi dili dini ırkı ne olursa olsun her insan sizin için değerli ise yemen de suriye de doğu türkistan da kaşmir de somali de filistin de miyanmar da ve daha saymakla bitmeyecek ulkelerde zulme uğrayan katliam yapılan insanlar çocuklar içinde bir şeyler yapsanız. Sesinizi yukseltseniz kaygilansaniz.