E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Başkanı Trump: Petrol güvende ve askerlerimizi eve getiriyoruz---

ABD Başkanı Trump: Petrol güvende ve askerlerimizi eve getiriyoruz

ABD Başkanı Trump: Petrol güvende ve askerlerimizi eve getiriyoruz
25 Ekim 2019 - 15:44 borsagundem.com

Twitter üzerinden Suriye üzerine açıklama yapan ABD Başkanı Trump, "petrol güvende ve askerlerimizi eve getiriyoruz" dedi

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin güvenli bölgeyi terk etmekte olan kürtlere (YPG-PKK) ateş açmaması gerektiğinin tam olarak anladığına inandığı, Türkiye'nin bunu ihlal etmesi halinde büyük yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını söyledi.

Twitter üzerinden açıklama yapan Trump, "Türkiye, Güvenli Bölge olarak bilinen alanı yakındaki alanlara gitmek için terk etmekte olan kürtlere ateş açmaması gerektiğini tam olarak anladı. İhlaller için büyük ölçekli yaptırımlar uygulanacağını tekrarlamam gerekmiyor" ifadelerini kullandı. Trump ayrıca, petrolün güvende olduğunu ve ABD askerlerini eve geri döndürmekte olduklarını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bayar26 Ekim 2019 10:15

    Kötüler için varolsun cehennem

  • Ali26 Ekim 2019 10:12

    Haram olsun!!!! o petrol ölen 2 milyon suriyelinin kanıdır o petrol

  • Muhsin Akınci25 Ekim 2019 21:13

    Kimin petrolünü güvene alıyorsun ????????  Oradaki petrolün tek sahibi Suriye devletidir.Çıkarlar olmasa abd orada bir gün durmaz.Aynen Kuzey Irak petrolleri kimin olduğu belli değil.kapalı kapılar ardında kimler var.

  • Osman25 Ekim 2019 21:09

    Biz de öyle derler Nihayet ağzınızdaki baklayı çıkardınız.Kürtler müttefik felan geçin bunları geçin ana hedef petrol , kuzey suriye kürtleri maşa , daeş bahane petrol şahane.

  • Uyumsuz25 Ekim 2019 18:52

    İşinize gelmeyince terör örgütlerini korumak için işgalci söylemlerinde bulunup, suriyenin egemenliğinden bahsedeceksin ama sen gidip başka bir ülkenin topraklarında ki o ülkenin petrol ve doğal gaz yataklarına çökeceksin. Buna da demokrasi ve özgürlük diyeceksin

  • Metin25 Ekim 2019 17:31

    Ne demek petrol güvende. Körfez ülkelerini kastediyorsan bunu biliyoruz. Suriye'deki petrolü kastediyorsan, pkk lılara binlerce tır silah malzeme yardımını gaspettiğin suriye petrol kuyularını korusunlar diye yaptıysan yanılıyorsun. Suriye ne yapar eder , geri alır. Teröristler güvenme, askerlerin çekilirken ne küfürler ettiklerini videolarla paylaşıyorlar

  • Semiz Kobalt25 Ekim 2019 16:22

    sıktı değil mi.karşınızda güçlü ve dünya nın en iyi ordusunu görünce korktunuz.yıllarca ülkemizdeki tüm kirli oyunları planlayan ve uygulayan ve şehitlerimizi yapanlar sizlersiniz.baş düşmanımızsınız.içimizdeki hainlerler le el ele kol kola vererek.ALLAH tan başımızda adam gibi iki tane adam var da bunları engellediler.

  • Kara gülle25 Ekim 2019 16:19

    Tam sopalık.ıslayıp ıslayıp dövcen

  • vatansever25 Ekim 2019 16:02

    petrol sizin değil suriyelilerin...utanmadan güvende diyor...sömürmek için engel yok demek istiyor kısaca....senin ülkende petrol mü yok suriye petrolüne kaldı işin....yoksa israil için mi petrolünüz güvende diyorsun piskopat herif....

  • Tam komedi25 Ekim 2019 15:53

    Trump akp'nin düşen oylarını yükseltmek ve dağılan tabanı toplamak için çabalıyor !  By trump'ın stratejik müttefiki erdoğan bu  işe bakalım ne diyecek? 

  • Tam komedi25 Ekim 2019 18:36

    Vb bak dostum şahsen tanımadığın birine orandan burandan iftira atma ! Ben hiç bir siyasiyi savunacak kadar ahmak değilim ! Ne parti tutarım , ne cemaat nede  dernek üyesiyim ! Beni ilgilendiren çıkarılan kanunlar ve açıklanan finansal rakamlar ilgilendirir gerisi tırıs gider ! 

  • Vb25 Ekim 2019 16:45

    PYD terör örgütü değildir diyen CHP'liler kime çalışıyor ? Daha dün akşam canlı yayında hem de..... Onları da Tayyip konuşturuyor dersin şimdi sen....