E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları Brexit referandumu öncesi geriledi---

ABD borsaları Brexit referandumu öncesi geriledi

ABD borsaları Brexit referandumu öncesi geriledi
22 Haziran 2016 - 23:17 borsagundem.com

ABD hisseleri, yarın İngiltere'deki referandum öncesi düştü

ABD hisse senetleri, yatırımcıların referandumdan bir gün önce İngiltere'nin Avrupa Birliği'nde kalma olasılığını tartmasıyla dalgalandı. S&P 500 Endeksi iki haftanın yükseğine yakın seyretti.

Hisse senetlerinde erken saatlerdeki tırmanış, son gelen anketlerin iyimserliği azaltmasıyla ivme kaybetti. Tesla Motors Inc., SolarCity Corp.'u satın alma teklifinin ardından Ekim'den bei en büyük düşüşünü kaydetti ve McDonald's Corp., notunun düşürülmesi üzerine üç ayın düşüğüne geldi. Enerji üreticileri petroldeki kayıplarla dört seans sonra ilk defa düşerken, sağlık hizmetleri grubu bioteknoloji hisselerindeki ralliyle yükseldi.

S&P 500 Endeksi,yüzde 0.5'lik kazançlarını sildikten sonra, New York'ta saat 16:00 itibariyle yüzde 0.2 düşerek 2,085.42 seviyesinden kapattı.

S&P 500 dün günü 10 Haziran'dan beri en yüksek seviyesinde kapattı ve 13 ay önce kaydettiği rekor seviyesinden yüzde 2 aşağıda seyretti. İnglitere'nin birlikten çıkacağına dair endişeler endeksin Nisan ayından beri en kötü haftalık kaybına yol açarken, anketlerin son zamanlarda "Kal" yönünde gelmesiyle hisse senetleri son iki gündür yükselişteydi. Oddschecker verisi bahis bürolarının İngiltere'nin AB'den ayrılma şansına dörtte bir verdiğini gösterirken, anket sonuçları yakın geçiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • atmaca23 Haziran 2016 00:00

    ne olurlenn bu ingilterenin akibeti haa?ne oldu lenn 2012 yılının kahve falı bakan falçılarına,,tarot kağıdı dağıtan şerefsiz akıldan yoksul ahlaksızlara..kain geçinen gözünü tiktiminin ahmaklarına haaa....