E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD borsaları dalgalanıyor---

​ABD borsaları dalgalanıyor

​ABD borsaları dalgalanıyor
02 Temmuz 2014 - 18:46 borsagundem.com

ABD hisseleri, özel sektör istihdam verisinin beklentileri aşması sonrasında dalgalı bir seyir izliyor

ABD hisseleri, gösterge endekslerin dün zirve rekoru kırmasının ardından, yarınki tarım dışı istihdam verisi öncesinde özel sektör istihdam verisinin beklentileri aşması ile dalgalı bir seyir izliyor. 

Constellation Brands Inc. gelir tahminini artırması ile yüzde 2.9 yükseldi. Rackspace Hosting Inc., TechCrunch'ın şirketin özelleşebileceğini bildirmesiyle yüzde 5.6 değer kazandı. Bank of America Corp. ise Deutsche Bank'ın yatırımcılara hisselerini alma yönünde tavsiyede bulunması sonrasında yüzde 2.5 değer kazandı. GoPro Inc. ise geçtiğimiz haftaki ilk halka arzından bu yana ilk defa geriliyor. 

Standard & Poor's 500 Endeksi yüzde 0.1'in altında yükselerek New York saati ile 10:06'da 1,974.08 puan oldu. Dow Jones 9.86 puan, yani yüzde 0.1 oranında artışla 16,965.93 puanda. Yine aynı dakilarda S&P 500 işlem hacmi son 30 gün ortalamasının yüzde 15 üzerinde seyretti. 

Chicago merkezli Northern Trust Corp. şef yatırım stratejisti Jim McDonald, "ADP özel sektör verisi çok güçlü. Bu durum yılın gei kalanı için ivme kazanacağımıza yönelik bir başka sinyal. İnsanlar muhtemelen yarınki tarım dışı istihdam verisi öncesinde büyük tahminlerinde bulunmak istemeyecektir" dedi.

S&P 500 ve Dow Jones dün zirve rekoru kırarken, Dow Jones 17,000 puana 2 puan kadar yaklaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)