E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları dalgalı seyrediyor---

ABD borsaları dalgalı seyrediyor

ABD borsaları dalgalı seyrediyor
01 Ekim 2015 - 16:53 borsagundem.com

ABD hisseleri, yatırımcıların çeyrek dönemlik düşüşün ardından ihtiyatlı davranmaları ile dalgalanıyor

borusan

ABD hisseleri, yatırımcıların 2011’den bu yana en kötü çeyrek dönemin geçirilmesinin ardından ihtiyatlı davranmaları ile dalgalanıyor. Standard & Poor’s 500 Endeksi Çarşamba günü 3 haftanın en büyük yükselişini göstermişti.

S&P 500 Endeksi, Çarşamba günü yüzde 1.9 artış ile üçüncü çeyrek kaybını yüzde 6.9’a indirmesinin ardından yüzde 0.2 yükselerek New York saati ile 09.34’te 1,924.52 puan oldu.

Londra’daki Robert W. Baird & Co. yöneticilerinden Patrick Spencer, “Kötü bir çeyrek dönemi arkamızda bıraktık. Bu çeyrek dönemde tüm gözler verilere odaklanan Fed’de ve karlarda. Çin ekonomisi istikrarlaşıyor, kötüleşmiyor” dedi

Çin’in resmi imalat sanayi göstergesi 3 yılın en düşüğüne yakın bir seviyede tutunarak hükümetin aldığı teşvik önlemlerinin istikrarlaşmada etki gösterdiğine işaret etti. Dünyanın en büyük ikinci ekonomisi ile ilgili endişeler ve Fed’in faiz politikası hakkındaki kafa karışıklığı S&P 500’ün ardı ardına aylık düşüş göstermesine ve piyasa türbülansına yol açtı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)