E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları geriledi---

ABD borsaları geriledi

ABD borsaları geriledi
17 Haziran 2016 - 23:19 borsagundem.com

ABD hisse senetleri, sağlık hizmetleri ve teknoloji hisselerindeki düşüşlerin etkisiyle geriledi. S&P 500 Endeksi yedi günde altınca düşüşünü kaydetti

ABD hisse senetleri, sağlık hizmetleri ve teknoloji hisselerindeki düşüşlerin etkisiyle geriledi. S&P 500 Endeksi yedi günde altınca düşüşünü kaydetti.

S&P 500, dün altı seansta ilk kez yükseldikten sonra, New York'ta saat 16:00 itibariyle yüzde 0.3 düşerek 2,071.18 seviyesine geldi. Arka arkaya iki haftadır düşen endeks, bu haftayı yüzde 1.2 aşağıda kapattı.

 Santa Fe, New Mexico'da Thornburg Investment Management Inc. hisse senedi işlemler müdürü Thomas Garcia, "Piyasa genel olarak değerlemeler konusunda, Fed'in ne yapacağı ve Avrupa'nın ne yapacağı konusunda gergin." dedi ve "Brexit'ten başka endişe duyulacak pek çok şey var. Her türlü bu seviyeleri kıramıyoruz ve dar bir aralıkta seyrediyoruz." diyerek görüş bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)