E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları kayıpları sildi---

ABD borsaları kayıpları sildi

ABD borsaları kayıpları sildi
17 Ekim 2014 - 05:31 borsagundem.com

New York borsaları, gün içinde Fed başkanlarının farklı konuşmalarıyla toparlandı. Dow kayıpla, S&P 500 ve Nasdaq ise kılpayı yükselişle kapandı

Küresel ekonomik daralma endişeleri ve Ebola paniğinin yanı sıra Fed Philadelphia Başkanı Charles Plosser'ın sabah saatlerindeki konuşmasının ardından güne sert düşüşlerle başlayan New York borsaları, Fed başkanlarından gelen farklı konuşmalarla karışık bir seyir izledi.

Fed St. Louis Başkanı James Bullard'ın yorumlarıyla toparlanan borsa, Minneapolis Fed Başkanı Narayana Kocherlakota'nın açıklamalarıyla daha da moral buldu. Kocherlakota'nın konuşmasının ardından gün içerisindeki kayıplarını da silen Standard & Poor's 500 ve Nasdaq Teknoloji endeksleri yükselişle kapandı. 

Analistler, yatırımcıların yarın Fed Başkanı Janet Yellen'ın konuşmasına odaklanacağını belirtiyor. 

Dow Jones sanayi endeksi günü yüzde 0.15 kayıpla 16,117.24 puandan kaparken, S & P 500 endeksi, yüzde 0.01 gibi kılpayı bir artışla 1,862.76 puanla günü kapattı. Nasdaq ise yüzde 0.05'lik bir artışla günü 4,217.39 puanla tamamladı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)